Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Povestea de dragoste pe care nimeni nu o poate uita. De ce s-au despărţit Bruce Willis şi Demi Moore

1
25 May 2020 11:02:49
Autor: OK! Magazine

Bruce Willis, 65 de ani şi Demi Moore, 57 de ani, au fost format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. În cei 13 ani de căsătorie, povestea lor a făcut înconjurul lumii. La 20 de ani de la divorţ, Willis şi Moore continuă să fie prieteni buni.

Chiar şi izolarea au petrecut-o cu copiii lor în vila din Idaho. Bruce şi Demi au împreună trei fete, Rummer, 31 de ani, Scout, 28 de ani şi Tallulah, 26 de ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 1987, la premierul unui film. Iubirea i-a lovit instantaneu. Romantismul lor părea fără de sfârşit, aşa că au ajuns rapid şi în faţa altarului. Câteva luni mai târziu, Demi a rămas însărcinată cu prima dintre cele trei fiice ale lor. Când viaţa i-a adus pe acelaşi drum, actriţa era deja o vedetă, 

Ulterior, Demi a susţinut că Bruce o controla în acel moment şi şi-ar fi dorit ca ea să-şi îşi lase cariera pentru el şi familie. De asemenea, îşi dorea ca libertatea lui să nu fie îngrădită. Treptat a început să devină tot mai cunoscut, aşa că întâlnirile dintre ei erau tot mai rare. În 1998, au decis să se separe.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Herut Iona
26.05.2020, 04:27:32

Comentariu considerat abuziv.