Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Povestea de iubire dintre Justin Trudeau, premierul canadian, şi Sophie Gregoire

1
17 Feb 2020 15:54:33
Autor: OK! Magazine
Justin Trudeau şi soţia
Justin Trudeau şi soţia

El are 48 de ani şi este cel mai chipeş prim-ministru pe care-l ştim. Ea are 44 de ani şi este cea mai invidiată soţie de politician.

Probabil că eroii poveştii noastre de iubire vor deveni, în timp, cei mai buni prieteni ai Ducilor de Sussex, după ce Harry şi Meghan au ales să părăsească palatul regal şi să se mute în Canada. Justin Trudeau a declarat deja că-i primeşte cu braţele deschise în ţara în care a fost ales în funcţia de prim-ministru încă din 2015.

 

Dar nu despre politică sau recentul război rece regal vom vorbi în acest material, ci despre cum a reuşit numita Sophie Grégoire să-l cuminţească pe acest playboy care continuă să facă ravagii printre femei, fie ele obişnuite sau celebre (a se vedea Melania Trump).

 

După cum ştim, fiul cel mare al fostului premier canadian Pierre Trudeau a mers cu succes pe urmele răposatului său tată, fiind ales în 2015 în cea mai înaltă poziţie din stat. Înainte de a deveni acest politician carismatic, Justin s-a făcut cunoscut printr-un comportament de beizadea. O să vedeţi de ce!

În timp ce-şi bifa studiile regulamentare, urmând să se licenţieze în literatură, în 1994, la Universitatea McGill din Montréal, Justin a jonglat cu mai multe joburi, de facturi diferite: uşier la un club de noapte din British Columbia, instructor de snowboard şi de rafting, DJ la radio şi profesor de matematică.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Index 4.2
17.02.2020, 22:43:55

Adica sa intzelegem ca Justin i- a schimbat uleiul lu prima doamna Melonia slava?