Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Povestea neştiută a lui Gheorghe Visu: „Am fost băiat sărac până în 2007“

2
17 Jul 2019 11:39:16
Autor: OK! Magazine
Gheorghe Visu
Gheorghe Visu

După era State de România, actorul a revenit în film cu rolul din Câini, iar acum cu cel din Moromeţii 2. Este singurul personaj nou în Moromeţii 2 - Dimir, cel interpretat de Gheorghe Visu, care s-a alăturat unei distribuţii extraordinare de actori ce au trebuit, însă, să înlocuiască numele mari din primul Moromeţii.

Filmul eveniment în cinematografia românească regizat de Stere Gulea (care a luat la TIFF Premiul Publicului drept cel mai popular film din Secţiunea Zilele Filmului Românesc) a fost ocazia perfectă pentru a rememora cariera specială a lui Gheorghe Visu, actorul care pe 2 iulie a împlinit 68 de ani.

 Acum vreo 2-3 ani spuneaţi că aţi învăţat multe de la regizorii cu care aţi lucrat, dar şi de la cei cu care n-aţi lucrat, precum Stere Gulea. Şi iată că s-a întâmplat să lucraţi.

Gheorghe Visu Da, am zis atunci aşa pentru că mă întâlnisem cu Stere la nişte festivaluri, pentru că îl auzisem vorbind despre film.

Citeşte AICI tot interviul cu Gheorghe Visu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Cristian saileanu
17.07.2019, 11:51:26

L'am vazut prima oara in "Maestrul si Margareta" si am zis, uite un actor care o sa faca valva.... si asa a fost

Dan Petrescu
17.07.2019, 16:46:44

Moromeții 2.... o imensă deziluzie a cinematografiei românești. Nu numai filmul ci și prestația actorilor și scenariul.....asta ne dovedește că din mîrțoagă nu faci cal de curse și nici din rahat... bici care sa și pocnească. Problema filmului românesc este veche și mereu aceiași. Filme de autor, dedicate unei anumite audiente cu actori de teatru care "falsează" grav la fiecare apariție, scenarii parcă încropite pe genunchi într-o tavernă la o beție cruntă și cu regizori, indiferent de nume" care refuză constant să realizeze că să ai imaginație în a lungi o scenă nu se cheamă talent ci altceva.... Cînd o să lăsăm balta filmele de autor ori de festival și o să realizeze și filme pentru publicul larg atunci poate că mai putem sa vorbim ceva de bine despre cinematografia românească, pînă atunci eu aleg să spun....pas.