Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prietenul din copilărie al prinţului Harry l-ar fi sfătuit să nu grăbească relaţia cu Meghan Markle

2
10 Aug 2020 16:50:20
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Gulliver / Getty Images
Foto: Gulliver / Getty Images

Tom ”Skippy” Inskip, unul dintre prietenii din copilărie ai lui Harry i-ar fi spus acestuia din urmă să locuiască alături de Meghan Markle înainte de a ”face ceva mai serios”.

O nouă carte care va fi publicată mâine, biografia ”Finding Freedom” oferă noi dezvăluiri cu privire la viaţa cuplului regal. În carte este explorată şi relaţia dintre Tom ”Skippy” Inskip şi prinţul Harry, cei doi fiind prieteni vechi, după ce s-au întâlnit la Colegiul Eton, fiind pentru o bună perioadă inseparabili.

Relaţia dintre cei doi s-ar fi răcit însă ca urmare a unui sfat oferit de Skippy, care le-ar fi spus lui Harry şi Meghan să locuiască împreună ”înainte de a face ceva mai serios”. O sursă apropiată a cuplului ar fi vorbit cu autorii cărţii şi se pare că, deşi sfatul său a fost considerat ca fiind unul ”venit cu intenţii bune”, prinţul Harry nu l-ar fi văzut chiar aşa, conform celor de la Sunday Telegraph, citaţi de DailyMail.

”A fost rănit pentru că cineva de care era atât de apropiat nu avea încredere în judecata sa” a adăugat sursa, care se pare că a vorbit cu autorii cărţii cu permisiunea lui Harry şi Meghan.

Skippy şi soţia sa nu au fost chemaţi la nuntă

Drept ”pedeapsă” pentru sfatul său, Skippy şi soţia sa, Lara, nu au fost chemaţi de la petrecerea de nuntă a cuplului regal, organizată la Frogmore House. Cei doi au urmărit astfel la televizor cum noi prieteni ai mirilor, precum Oprah Winfrey sau George Clooney, ajungeau la eveniment.

Se pare că Harry şi prietenul său s-ar fi împăcat ca urmare a decesului unei persoane apropiate lui Skippy anul trecut. Acesta trăieşte acum în Washington, lucrând pentru compania de tech Afiniti.

Nu doar Skippy i-ar fi oferit un astfel de sfat lui Harry, ci şi prinţul William, relaţia dintre cei doi fraţi fiind de asemenea detaliată în carte, la fel ca şi fraza care ar fi creat o prăpastie între ei.

Conform biografiei, Harry s-ar fi supărat după ce William i-a zis că poate lua ”cât timp are nevoie pentru a o cunoaşte pe fata asta”. Se pare că folosirea sintagmei ”fata asta” ar fi fost lucrul care l-a deranjat pe Harry, deoarece ”a auzit tonul snob folosit de William, pe care îl detesta”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

cloudvick
10.08.2020, 18:19:59

de ce ar fi asta o stire in Romania?

Stelian Pop
10.08.2020, 21:18:58

Pentru ca atat Harry cat si Meghan iubesc Pula,adica isi iubesc catelusul...

+1 (1 vot)
Modifică Setările