Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Primul fiu ilegitim al Prinţului Albert de Monaco, născut din aventura cu o starletă germană, face dezvăluiri: „El este tatăl meu, dar nu vrea să facă testul ADN!“

1
21 Nov 2020 06:00:01
Autor: OK! Magazine

Daniel Fiedler, în vârstă de 33 de ani, susţine că este fiul Prinţului Albert de Monaco, declarând că nu va renunţa la lupta de a fi recunoscut. Daniel a acordat un interviu pentru Oggi în care a vorbit deschis despre toată situaţia lui - subliniind că nu visează la privilegii regale, doar vrea să ştie adevărul despre tatăl lui.

Apariţia lui Daniel în presă poate fi surprinzătoare, însă publicul ştia despre existenţa lui. Asta încă din 1987, când mama lui Daniel, starleta germană Bea Fiedler (foto jos - însărcinată, pe coperta unei reviste italiene), i-a intentat prinţului un proces de paternitate. La acea vreme, Albert de Monaco a prezentat o mostră de ADN - dar paternitatea nu a putut fi adeverită sau negată, întrucât prinţul nu a acceptat să facă testul cu martori. Astfel că ar fi putut furniza o mostră ADN a oricărui alt bărbat. Ceea ce a susţinut şi Bea Fiedler.

Acum, după 33 de ani, fiul în cauză, Daniel, revine, cerându-i prinţului să îşi facă din nou testul ADN. Iar mărturisirile lui despre mama sa sunt surprinzătoare. 

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Iosif Beltic
21.11.2020, 18:41:33

ADN-ul e pt. genetica, consimtamantul e alta poveste

Modifică Setările