Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Primul pictorial de familie. Alina Puşcaş şi soţul ei fac dezvăluiri despre viaţa cu trei copii

1
13 Feb 2020 15:04:05
Autor: OK! Magazine
Alina Puşcaş alături de soţ şi de cei 3 copii
Alina Puşcaş alături de soţ şi de cei 3 copii

OK! Magazine s-a reîntâlnit cu prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, şi cu familia ei, pentru a-l cunoaşte pe cel mai nou membru: micuţa Iris.

I-am regăsit pe Alina şi soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în mijlocul agitaţiei din familia lor. Acum, agitaţia a crescut, fiindcă între timp a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, fiica Iris. Am stat de vorbă despre provocările numărului 3. Şi deşi au recunoscut că, de când a apărut Iris, au început să resimtă oboseala, mi-a plăcut să descopăr că flacăra din privirile lor e tot acolo: dorinţa de a-şi păstra intimitatea de cuplu şi de a perpetua nişte obiceiuri frumoase doar pentru ei doi... Despre acestea şi amuzanta reticenţă a unui medic de-a schimba scutece de fetiţă... în cele ce urmează.

Cum e cu al treilea copil, Alina?

Alina: Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, ea nu se mai trezeşte noaptea. Ultima masă e pe la 9-10 seara şi se trezeşte la 7-8 dimineaţa. Noi nu cunoaştem asta cu trezitul din 3 în 3 ore sau din 4 în 4 ore. Deci e bine cu al treilea. (râde)

Mihai: Pentru mine e ca şi cu doi copii. (râde)

Citeşte continuarea interviului aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gascoigne Gazza
20.06.2020, 20:24:23

Încă o cititoare de prompter. Mai nou a găsit Covid că motiv să apară din nou în atenția publicului. frumoasa nu e, deșteaptă nu e, acum nu e nici sănătoasă. Cred că a demonstrat alte calități în casting-uri și niste producători de la A1 i-au dat notă de trecere. Bine că pozează în femeie de casa desi soțul stomatolog nu a fost singurul care i-a umblat în gură.

Modifică Setările