Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Primul scandal al Primei Doamne. Jill Biden, acuzată de infidelitate de fostul soţ: „Joe Biden mi-a furat-o pe Jill!”

7
15 Nov 2020 06:04:17
Autor: OK! Magazine
Biden a luptat ca să rămână cu Jill (Foto:arhivă).
Biden a luptat ca să rămână cu Jill (Foto:arhivă).

Jill Biden nu e acea sfântă care l-a salvat de la depresie pe noul preşedinte american, după ce acesta îşi pierduse prima soţie şi fetiţa de numai un an. Noua Primă Doamnă a Statelor Unite ascunde un secret incredibil, dezvăluit recent de primul ei soţ – aceasta l-a înşelat pe Bill Stevenson cu nimeni altul decât preşedintele ales al Americii, Joe Biden.

„Joe Biden mi-a furat-o pe Jill!”, susţine primul soţ al lui Jill, care plănuieşte să scoată o carte despre relaţia cuplului prezidenţial şi să arunce totul în aer.

Conform celor dezvăluite de Bill Stevenson, Joe şi Jill au minţit întreaga lume mai bine de patru decenii. Cei doi soţi nu s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri pe necunoscute, precum pretind ei în mod public: „Nu vreau să rănesc pe nimeni”, a declarat Stevenson (72), în cadrul unui interviu exclusiv oferit celor de la DailyMail.com. „Dar adevărul e unul singur, iar eu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat.”
Citeşte mai multe aici!
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Alexandru Preda
15.11.2020, 07:00:26

Un bărbat lipsit de caracter. A așteptat zeci de ani ca să se răzbune în mod public.

+7 (11 voturi)
Realist
15.11.2020, 09:30:36

O prostie, parca ar fi prima femeie recasatorita ...

+9 (9 voturi)
Shenghen Alikianos
15.11.2020, 19:06:26

@ Alex ........... se zice că nașparliul vrea să scrie o carte despre viața lui și acum își face reclamă. Caracter mărunt. După mai bine de 40 de ani încă e înveninat și aruncă cu lături.

+3 (3 voturi)
Kongo-Müller
15.11.2020, 08:55:51

Omul are o memorie cam selectiva ... D-abia acum si-a amintit ca Joe Biden i-a furat nevasta, cu vreo 50 de ani in urma ? Oare lui i-ar conveni daca Jill Biden si-ar aminti public ca l-a parasit fiindca era "prea mic" ?

+8 (10 voturi)
Amy Neagoe
15.11.2020, 20:14:36

Ha-ha!!!!!!!!!!! Americanii sunt la fel de perverși și la fel ca Romînii și ca restul națiilor, în privința Neaplicării principiilor de bază, ale creștinismului. Cel puțin, dl.Joe Biden este creștin Romano-Catolic(deci nu creștin adventist, ortodox, greco-catolic, protestant sau reformat, cum sunt toți membri familiei Trump). Așa încît, de chiar e creștin Romano-Catolic(ca numai 2% din întreaga populație a Romîniei, d.e.): nu veți vedea scene de viață de curvă(curve)și proxeneți adică de mafioți prin excelență, precum în anii de guvernare Trump !!!!!!!!!!!! Și mai ales că acest cîștig la limită, a dlui Joe Biden(asemănător cu acest cîștig al dlui Nicușor Dan și al dnei Clotide Armand), ne arată că profețiile lui Nostradamus, cel puțin, nu sunt departe de adevăr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Și tuturor acestora adăugîndu-li-se d.a., în ultimele 2 decenii, amenințarea teroristă mondială(de cînd s-a înmulțit numărul personajelor din întreaga lume, avînd nevindecabile vreodată dizabilități, handicap și alte numeroase boli extrem de grave, d.a.). În timp ce 'terorismul' este definit atît ca 'extern', cit si 'intern'. În timp ce, conform clasificărilor S.R.I. despre alerta teroristă, consider că nivelul 'precaut' ar trebui ridicat... Cel puțin, datorită realității că nimic nu s-a schimbat de pe vremea lui Ceaușescu, încoace(cu excepția realității prin care comunismul a început să fie afișat și aplaudat prin fapte și cretinitate și tupeu, de oricine și oriunde, FĂRĂ EXCEPȚIE).Ah..și cu excepția că numai foștii și fostele slujitori ai Securității și ai familiei Ceaușescu, s-au îmbogățit(ba chiar incredibil de mult) și au aplicate(respectate în practică, toate drepturile lor umane, conform legislațiilor internaționale și naționale, de specialitate). În timp ce eu scriu de 2 decenii ăncoace și cel mai mult de peste un deceniu încoace, justiției E.U.: și nimic nu se schimbă, în viața mea. Cît despre neschimbările din Romînia și în lume, nici nu mai vorbesc... Abia aștept să văd ce va face noua administrație Biden, în acești 4 ani. La fel după cum eu voi vota(după 8 ani de pauză de vot), numai PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL(ca să formeze un nou parlament-majoritar, d.a.). Să vedem..

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările