Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prinţesa moştenitoare Amalia a Regatului Ţărilor de Jos se simte nepregătită să devină regină

2
24 Nov 2021 04:29:53
Autor: OK! Magazine
Prinţesa moştenitoare Amalia a Regatului Ţărilor
de Jos. Foto: Pagina Oficială
Prinţesa moştenitoare Amalia a Regatului Ţărilor de Jos. Foto: Pagina Oficială

Ea este cea mai mare fiică a regelui Willem-Alexander şi a reginei Máxima. Ce comportament inedit are Amalia şi cum şi-a surprins părinţii.

Prima născută a Regelui Willem-Alexander şi a Reginei Maxima, prinţesa Catharina-Amalia tocmai a absolvit în vara aceasta liceul şi şi-a luat un an sabatic înainte de înscrierea la facultate.

Tot anul acesta a anunţat că n-o interesează să primească alocaţia anuală de 1,6 milioane de euro la care ar avea dreptul din partea statului olandez. Cel puţin, nu în perioada în care va merge la facultate.

Mai mult, prinţesa de Orania a scos o primă biografie, chiar înainte de-a împlini vârsta de 18 ani.

Citeşte mai departe aici...

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangӑ
24.11.2021, 07:52:11

Lipitori tinute pe banul public. Dar si-a scris autobiografia cand inca nici n-are 18 ani!!!

-16 (18 voturi)
IC XC
24.11.2021, 11:54:55

Prințesa olandeză Amalia și-a acceptat viitorul rol de regină, deși fiica cea mare a regelui Willem-Alexander și a reginei Máxima nu știe încă in ce directie se va focaliza. Ea îi spune acest lucru scriitoarei Claudia de Breij în cartea " Amalia ", care va apărea astăzi. În carte, prințesa oferă o perspectivă asupra faptelor ei. Amalia, care serbeaza ziua de naștere pe 7 decembrie și va împlini optsprezece ani, vorbește despre viitoarea ei funcție și despre hobby-urile, veniturile, studiile și credința ei. Pe de altă parte, dacă e să credem revistele din showbiz-ul german și argentinian, prințul belgian Gabriel (18 ani) și prințesa moștenitoare olandeză Amalia (17) își fac inimile să bată mai repede. Numai că în acest fel se dezgroapă o problemă veche, spinoasă. Până la urmă, membrii familiei regale olandeze și belgiene nu au voie să se căsătorească datorită unei legi care datează din... 1830. Și asta nu a fost modificată. Această lege din 1830 trebuie abolită urgent. Și poate că în viitor trebuie ( spun belgienii ) să o aleagă pe Delphine ca regina anglofonă pentru întreaga Belgie. Cu limba olandeză și franceză la gunoi. Cel putin in ceea ce priveste politica. Amalia este moștenitoarea tronului Olandei iar Gabriel nu este moșteniorul tronului Belgiei. Așa că atunci când vine vorba de o căsătorie, Amalia devine Regina Olandei (ca succesoare a Regelui Willem-Alexander) iar Gabriel Prinț Consort ( ca Prințul Bernhard și Prințul Claus în trecut ) adică femeile poartă " pantalonii ". Belgia și Țările de Jos se contopesc împreună și, în sfârșit, o regină care vorbește perfect olandeză. Ea îi datorează asta mamei ei argentiniene ( reginei Máxima ). Dacă se căsătoresc, Amalia nu va primi puterea în Belgia, Gabriel va primi puterea în Olanda.

-17 (17 voturi)
Modifică Setările