Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prinţul Charles a împlinit 71 de ani. Imagini de arhivă cu moştenitorul tronului, făcute publice de regină, ducii de Sussex şi ducii de Cambridge

1
14 Nov 2019 18:06:54
Autor: Alexandra Constanda
Prinţul Charles a împlinit 71 de ani FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul Charles a împlinit 71 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a împlinit 71 de ani, iar membrii familiei, cu Regina în frunte, i-au transmis mesaje de felicitare şi au publicat imagini de arhivă cu el.

Prinţul Charles şi-a serbat ziua de naştere în Mumbai, aflându-se într-un turneu regal în India. Membrii familiei i-au trimis însă urări prin intermediul reţelelor sociale, unde au publicat şi fotografii inedited cu următorul rege al Marii Britanii. 
 
Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) a ales să-şi felicite fiul cel mare printr-o imagine din copilărie. În cadrul alb-negru bebeluşul Charles este ţinut în braţe de tatăl său, ducele de Edinburgh, în timp ce suverana îi priveşte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing The Prince of Wales a very happy birthday! 🎈🎂 #HappyBirthdayHRH @clarencehouse

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 
Tot cu această ocazie, ducele şi ducesa de Sussex au dat publicităţii o nouă fotografie cu fiul lor, Archie. Imaginea alb-negru îi surpinde pe prinţul Harry şi Archie, alături de bunicul său, Charles. Imaginea, semnată Chris Allerton şi realizată la botez, a fost publicată pe Instagram însoţită de mesajul: „La mulţi ani Înălţimii Sale Regale Prinţul de Wales - Sir, Tată, Bunic“.
 
 
Şi ducii de Cambridge, William şi Kate, i-au transmis un mesaj prinţului de Wales, alături de mai multe  fotografii, între care una în care apare alături de ducesa Kate şi prinţul Louis. „Îi dorim o zi de naştere fericită Prinţului de Wales“.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
15.11.2019, 00:57:24

Si-a irosit viata aiurea....de aceea a si fost marginalizat....si nici coroana n-o s-o pupe vreodata....