Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prinţul William şi Kate Middleton, DJ pentru o zi în suburbia Elisabeta

0
23 Apr 2014 16:14:43
Autor: Victor Arvunescu
Kate Middleton şi prinţul William au
luat lecţii pentru a deveni DJ, într-o suburbie a Australiei FOTO
Reuters
Kate Middleton şi prinţul William au luat lecţii pentru a deveni DJ, într-o suburbie a Australiei FOTO Reuters

Prinţul William (31 de ani) şi Kate Middleton (32 de ani) au devenit ducele şi ducesa platanelor după ce au luat o lecţie de „scratching“ la o şcoală de hip-hop din suburbia Adelaide, din Australia, acolo unde cei doi se află într-o vizită. Astfel, cuplul regal s-a implicat în învăţarea tehnicilor de DJ la şcoala Northern Sound System, o comunitate unde muzica reprezintă viaţă.

Niciunul nu s-a arătat doritor, la început, pentru a testa pick-up-urile, William insistând că această treabă ar cădea în sarcina soţiei lui. „William are mult mai multă experienţă decât am eu“, a replicat ducesa şi a început să execute mişcări de scratching. Ghidată de DJ-ul Shane Peterer, Kate a început ezitant, dar curând a înţeles ce mişcări are de făcut, oferind zâmbete publicului care o ovaţiona şi o aplauda, scrie „Daily Mail“.

William a trecut şi el la butoane pentru o serie de scratching, adică mişcarea înainte şi înapoi a discului pentru a crea sunete, pe piesa numită „Gourmet“, produsă de artistul local Delta. La rândul lui, prinţul a reuşit câteva mişcări bune, dar nu la fel de elegante ca ale soţiei sale. În ciuda faptului că aceasta a fost prima lecţie, DJ-ul Shane Peterer s-a arătat mulţumit de cuplul regal. În sala de curs, William a fost întrebat de unul dintre cursanţi ce genuri muzicale preferă, prinţul spunându-i că preferă „muzica house, puţin rock and roll, dar şi genul clasic şi R&B“. În schimb nu este un mare fan al muzicii heavy metal.

Chiar dacă au petrecut doar două ore la şcoala de hip-hop, cuplul britanic a venit în suburbia care poartă şi numele de Elisabeta pentru a vedea cum decurge educaţia tinerilor din zonă. Suburbia a fost denumită în acest fel după ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a vizitat zona în 1963.

În turneul lor, ducele şi ducesa de Cambridge au făcut o oprire şi în faţa Muntelui Uluru, cunoscut pentru culoarea roşiatică a granitului şi pentru forma bizară într-o zonă întinsă, fără alte denivelări de teren. Uluru este cunoscut drept unul dintre cele mai romantice locuri din Australia. Acelaşi loc a fost ales şi de Prinţul Charles şi de Prinţesa Diana în 1983, Prinţul William având atunci doar un an.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a „reparat“ blazonul monarhiei britanice, serios afectat după „anii negri“ ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana. Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi zece oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii