Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prinţul William nu se pricepe deloc la alegerea cadourilor. Ce cadou neinspirat a primit Kate Middleton

2
2 Jan 2022 19:59:59
Autor: Redacţia Adevărul
Prinţul William a mărturisit că la începutul relaţiei cu Kate Middleton i-a oferit un cadou mai puţin inspirat Foto: Arhivă
Prinţul William a mărturisit că la începutul relaţiei cu Kate Middleton i-a oferit un cadou mai puţin inspirat Foto: Arhivă

Ziua de 9 ianuarie este una importantă pentru membrii Casei Regale a Marii Britanii întrucât este data la care ducesa de Cambridge îşi sărbătoreşte ziua e naştere.

Kate Middleton împlineşte 40 de ani pe 9 ianuarie şi cu siguranţă va primi daruri spectaculoase din partea persoanelor dragi din viaţa sa. Există şanse destul de mari ca prinţul William să aleagă un cadou cu puternică încărcătură sentimentală. 

Se pare că William nu s-a priceput dintotdeauna la alegerea cadoului potrivit pentru soţia sa şi, în urmă cu multă vreme, a ales unul complet neinspirat. Kate Middleton îi reaminteşte chiar şi în ziua de astăzi despre acel eşec total, după cu el însuşi a mărturisit.

În cadrul unui podcast, William a mărturisit că se afla la începutul relaţiei cu Kate Middleton atunci când a avut proasta inspiraţie de a-i oferi cadou un binoclu.
 
Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Omul UnOm
3.01.2022, 01:32:10

Dar de ce gresit ? A fost un cadou cu..subinteles. Un binoclu cu care putea vedea departe in...viitor.In rest cei doi, desi traiesc intr-o tara monarhica parca sunt mai discreti decat "casa noastra regala" actuala care traieste intr-o republica.

+1 (1 vot)
borris borris
3.01.2022, 08:36:24

Iar pentru 'a Batrana, printul a cumparat o matura noua, fiindca aia veche isi epuizase rezerva de zbor si risca un accident cu ea...

0 (0 voturi)
Modifică Setările