Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Prinţul William a vorbit în premieră despre ce ar face dacă fiii lui ar fi gay: „Am discutat mult cu soţia mea“

32
26 Jun 2019 20:04:05
Autor: Alexandra Constanda
Prinţul William FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul William FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul William al Marii Britanii a mărturisit că şi-ar susţine în totalitate copiii indiferent de orientarea lor sexuală, însă a recunoscut că s-ar îngrijora din cauza presiunilor şi criticilor la care ar fi supuşi dacă ar face parte din comunitatea LGBT.

Prinţul William a afirmat că s-a gândit la acest lucru de când a devenit părinte şi că a discutat acest subiect cu soţia sa, Ducesa Kate. Cei doi au împreună trei copii - prinţul George (5 ani), prinţesa Charlotte (4 ani) şi prinţul Louis (1 an). 
 
„Inevitabil începi să te gândeşti la acest aspect în momentul în care devii părinte şi cu siguranţă nu aş avea nicio problemă dacă ei ar fi gay. Sigur că mă gândesc la rolurile pe care le vor avea copiii mei în societate şi cum ar fi privit şi interpretată acest aspect. Am discutat mult acest subiect cu Catherine pentru a ne asigura că ei vor fi pregătiţi pentru orice“, a precizat el, citat de The Guardian
 
Ducele de Cambridge a afirmat că ar susţine „orice decizie“ ar lua copiii săi, însă a recunoscut că este şi îngrijorat. „Mă îngrijorează ca părinte, dar nu mă îngrijorează că ei ar putea fi gay, ci câte bariere vor fi, cuvinte pline de ură, persecuţie şi discriminare, aceste lucruri mă îngrijorează“, a afirmat el, potrivit News.ro.
 
„Mi-aş fi dorit să fi trăit într-o lume în care acest lucru este normal şi cool, dar în mod special pentru familia mea şi poziţia în care suntem, nu sunt aşa de sigur. Însă ţine de noi toţi să încercăm să schimbăm aceste lucruri şi să ne asigurăm că ele devin elemente ale trecutului“, a mai declarat Prinţul William.   
 
De asemenea, Prinţul William şi-a exprimat şocul cu privire la atacul recent asupra a unui cuplu de femei într-un autobuz din Londra, declarând: „Am fost revoltat“.
 
Ducele de Cambridge a făcut aceste declaraţii la o discuţie cu tinerii prezenţi la un eveniment de caritate pentru persoanele LGBT organizat în Londra de Albert Kennedy, asociaţie care susţine tinerii LGBT care sunt în pericol de a rămâne pe străzi. Tim Sigsworth, directorul executiv al Albert Kennedy, a declarat că afirmaţiile ducelui vor face „o mare diferenţă“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Adevarul=OTV
26.06.2019, 21:46:36

va permit stapanii o singura zi fara articole despre poponauti? cand incepeti sa popularizati si "beneficiile" migratiei?

-3 (13 voturi)
Katanga
26.06.2019, 22:36:00

Lasa-l ca e in extaz. Unchi-su tocmai s-a "maritat" cu un barbat. Vai de mama lor de 'famiglie regala'! Niste degenerati.

0 (10 voturi)
un motan intransigent
26.06.2019, 22:58:29

Kemal Ataturc a zis ca acela care nu-i instare sa ridice sabia nu-i bun de conducator. Monarhia engleza e atat de slaba incat cade in fund daca Elton John scapa un partz inspre palat. Asa ca...asta e!

-3 (9 voturi)
Baros Yon
27.06.2019, 00:41:10

Comentariu considerat abuziv.

Mocanu Remus Octavian
27.06.2019, 02:57:19

Acum daca fra-su a facut un broscoi mic cu o negresa, spre delirul orgasmatic al tuturor liberalilor, de ce nu si-ar lustrui si william blazonul de progresist oleaca, cand mezinul l-a depasit pe flanc asa in forta ?!

-4 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (32)