Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Bloggeriţa Raluca Mureşan s-a căsătorit în Dubai cu iubitul ei, după ce, iniţial, birocraţia românească îi stricase ziua cea mare FOTO

12
2 Dec 2020 21:34:04
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Facebook Raluca Mureşan
FOTO Facebook Raluca Mureşan

Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi... Raluca Mureşan, vlogger de turism, a reuşit să se căsătorească la Consulatul României din Emiratele Arabe Unite, cu iubitul ei român, după ce iniţial birocraţia le-a dat peste cap planurile, iar presa a făcut cunoscut cazul tinerei.

Raluca Mureşan şi iubitul ei s-au căsătorit miercuri, 2 decembrie, la Consulatul României din Emiratele Arabe Unite, după săptămâni în care birocraţia i-a distrus ziua cea mare. 
 
Tânăra a publicat fotografii de la mult aşteptatul eveniment din viaţa ei şi ne-a mărturisit că, de data aceasta, comunicarea cu funcţionarii Consulatului României în Dubai a fost "fără cusur". 
 
După ce cazul tinerei a ajuns în presă, MAE a oferit explicaţii şi a anunţat măsuri referitoare la platforma electronică de comunicare cu consulatele. 
Raluca Mureşan şi soţul ei FOTO Facebook Raluca Mureşan
   

Tânăra s-a mutat în urmă cu aproximativ două luni în Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, pentru a fi alături de logodnicul ei. Şi pentru că este ilegal ca o femeie să locuiască cu un bărbat fără a fi căsătoriţi, au decis să facă pasul cel mare mai repede.

Raluca şi logodnicul ei au pregătit toate actele necesare şi le-au depus online, conform procedurii. S-au programat tot online pentru cununia civilă la consulatul României, iar în ziua cea mare s-au prezentat cu zâmbetul pe buze, pregătiţi să spună „Da”. După mai bine de o oră de aşteptare, le-a venit rândul, însă au aflat că, de fapt, erau programaţi să depună actele, după cum a povestit tânăra pe pagina ei de Facebook.  

Explicaţia funcţionarilor? 

De fapt, mailul de confirmare a datei de oficializare a căsătoriei "se trimite automat, e greşeală de sistem şi nu trebuie luat în seamă", i-au spus aceştia. De asemenea, i s-a explicat că actele se depun la ghişeu, nu online, deşi pe site scrie că se depun online. În plus, i s-a respins şi certificatul medical, pe motiv că a expirat, deşi fusese întocmit cu numai două săptămâni înainte. 

Totul e bine când se termină cu bine

"Am refăcut analizele la un centru medical din Dubai pentru a nu mai avea niciun impediment, ţinând cont de indicaţiile primite pe mail de la Consulat, am comunicat foarte bine cu ei, ne-au făcut o programare pentru oficiere şi am ţinut legatura pentru a fi siguri că facem toţi paşii corecţi pentru a respecta procedura şi a ne căsători", a mai spus Raluca Mureşan pentru "Adevărul". 

Raluca Mureşan şi soţul ei FOTO Facebook 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Alexe Radu
2.12.2020, 21:52:04

Cui ii pasa de o panarama ? Cica bloggerita , asta inseamna cineva fara scoala care indruga verzi si uscate , un fel de centurista a internetului .

-8 (28 voturi)
Ludwig
2.12.2020, 21:56:46

Ce fete de videochatisti au! El zici ca e in timpul liber frizer la cooperativa Igiena si ea pe la vreo primarie secretara de raspunde la telefoane. Semana cu Vasilica Tastaman prin comediile lui Geo Saizescu. Si ma rog daca se casatoreau aici la primarie le statea in gat? Bine ca s-au dus in Dubai sa ia teapa! vb melodieie formatei Cassa Loco "Ce bine-mi pare ca ai luat teapa, Ce bine imi pare ca ai pierdut"

-7 (23 voturi)
kitty kat
2.12.2020, 22:02:02

Nu trebuia så aibe burca, cå doar a fost fatå mare, nu-i asa ? Åla a fost un fraier, dacå venea in RO isi lua o "sotie" in fiecare zi, toate cådeau pe spate ca popicele...si nici acte nu-i trebuia. Så vedem cat rezistå...

+1 (3 voturi)
Flogea Aurelu
2.12.2020, 22:28:50

Ce fata de intelectual are ala si ce discret tatuata de "vlogerita". El a fost "ancora" si prin casatoria are si ea viza de Dubai. Prietenii, mai ales prietenele, stiu de ce si la ce e buna.

-7 (19 voturi)
Cratier Sidney
2.12.2020, 23:05:42

Vulloggăriță mare, fătufuca assta. Măcar nu vă mai dați mari băee....jegguțillor.

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările