Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a participat la spectacolul ecvestru extravagant pentru Jubileul de Platină - FOTO

4
16 May 2022 11:02:16
Autor: News.ro

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a asistat în ultima seară a Royal Windsor Horse Show care marchează debutul sărbătorilor pentru Jubileul de Platină, potrivit BBC.

Suverana în vârstă de 96 de ani a fost ovaţionată atunci când a ajuns în arena Royal Windsor Horse Show.
 
Celebrităţi precum Tom Cruise, Helen Mirren şi Katherine Jenkins au apărut în deschiderea evenimentului. Show-ul a început de joi şi reprezintă începutul sărbătorilor ce marchează 70 de ani de domnie ai reginei. 
 
Mulţimea a aplaudat când regina zâmbitoare a sosit şi s-a îndreptat spre loja regală, însoţită de contele şi contesa de Wessex.
 
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii participat la spectacolul ecvestru extravagant pentru Jubileul de Platină. Tom Cruise, Helen Mirren şi Katherine Jenkins, între prezentatori - FOTO
 
Suverana are probleme de mobilitate şi a fost nevoită să anuleze o serie de apariţii publice recente.
 
Regina a fost văzută vineri la spectacolul ecvestru, unde unul dintre propriii ei cai a fost anunţat drept campion suprem.
 
Marţi, ea nu a susţinut discursul anual în Parlament pentru prima dată din 1963.
 
Spectacolul, numit "A Gallop Through History", a implicat 500 de cai şi 1.000 de performeri. 
 
Prezentată drept „un tribut personal adus monarhiei noastre”, producţia a purtat publicul prin mai mult de cinci secole de istorie. 
 
 
Tom Cruise a anunţat  ca fiind „una dintre cele mai captivante, palpitante şi pline de suflet” performanţe Royal Horse Artillery a regelui. 
 
Trupa de tobe de oţel a Forţelor de Apărare din Trinidad şi Tobago a interpretat o versiune ritmică a "Dancing Queen" a formaţiei Abba - de care regina a părut încântată. 
 
Ea a fost văzută aplaudând în timpul tradiţionalei prezentări de la Royal Cavalry Oman, un show în care caii se întind la comandă. 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

cloudvick
16.05.2022, 13:08:57

VIVA LA REPUBLICA!!

-9 (9 voturi)
Stefan din Nord
16.05.2022, 14:24:58

Long live The Queen !

-1 (1 vot)
Stefan din Nord
16.05.2022, 16:17:04

Stramosii nostrii ,pana la jumatatea secolului al XIX-lea n-au fost proprietari de robi ,originari de prin partile Indiei ?

cloudvick
16.05.2022, 16:22:24

ce treaba ai tu cu regina angliei? sau iti plac vanzatorii de sclavi?

-9 (9 voturi)
Modifică Setările