Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Rock Hudson a avut mai multe relaţii cu bărbaţi, dar o singură dragoste. Pe cine a iubit actorul: „Era un uriaş blând“

1
31 Jul 2020 14:59:47
Autor: OK! Magazine
Rock Hudson a dus o viaţă controversată, presărată cu numeroase aventuri (Foto: Profimedia)
Rock Hudson a dus o viaţă controversată, presărată cu numeroase aventuri (Foto: Profimedia)

A fost numit cel mai sexy actor din istoria filmului. Povestea lui de viaţă, presărată cu numeroase aventuri gay, este înduioşătoare. Hudson a fost prima vedetă de la Hollywood care a murit de SIDA. Înainte de a primi acest verdict, actorul ducea o viaţă dublă, pretindea că este heterosexual, dar se întâlnea cu bărbaţi.

La înălţimea faimei sale de la începutul anilor '60, puţini oameni erau apropiaţi de Rock Hudson, dar Lee Garlington a reuşit să îi intre în graţii. “L-am adorat”, spune el.

Lee le-a spus oamenilor, la ​​30 de ani de la moartea lui Hudson, că s-au întâlnit în 1962. pe platourile unui film. „Era un star în toată lumea, dar zvonurile erau că era homosexual”, spune el. „Aşa că m-am gândit. Ce ar fi să îl studiez mai bine. M-am aşezat în faţa cabanei lui şi mă prefăceam că citesc Variety. A ieşit pe stradă, s-a uitat înapoi şi asta a fost”.

Un an mai târziu, când Garlington se despărţise de iubit, a primit un apel de la unul dintre prietenii lui Hudson, care l-a întrebat dacă i-ar plăcea să îl întâlnească pe actor.
 
Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin80
31.07.2020, 16:55:01

”cuvinte cheie: rock hudson, barbati, iubiri” Alte cuvinte cheie: SIDA, fisuri anale, Hollywood. Nimeni, afară de autoare, nu vede iubire în asemenea relații, dacă pot să le spun așa. Se întâlnesc, își zâmbesc șăgalnic și apoi se sparg în ...figuri și rozete. Ăștia sunt pe scurt homosexualii.

+2 (4 voturi)