Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Sharon Stone: cum şi-a băgat fostul soţ în spital şi ce „tratament“ i-a aplicat unui actor pe care nu îl plăcea. Ce alte lucruri nu ştiai despre actriţă

1
16 Jul 2020 14:18:24
Autor: OK! Magazine

A vrut să fie a doua Marilyn Monroe, a pozat de două ori în Playboy, a renunţat la lenjerie în Basic Instinct, dar nu a fost  considerată niciodată doar o blondă de la Hollywood, pentru că inteligenţa ei sclipitoare a propulsat-o către alte culmi. Sharon Stone a supravieţuit unui atac cerebral, dar şi iubirilor pierdute. Iată ce alte lucruri nu ştiai despre faimoasa actriţă!

A fost descoperită de Muhammad Ali

Stone l-a cunoscut pentru prima dată pe Muhammad Ali pe când avea doar 17 ani. Sharon participa la concursul Miss Pennsylvania când Ali a remarcat-o. Sportivul l-a sunat apoi pe tatăl lui Stone şi i-a cerut să o lase să joace în filmul la care lucra. Ali i-a prezis un viitor strălucit în lumea filmului.

Nu a ştiut că apare fără lenjerie în Basic Instinct

Scena din Basic Instinct, din 1992, în care Stone îşi încrucişează picioarele, este una dintre cele mai cunoscute din istoria filmului. Cu toate acestea, într-un interviu din 2006, actriţa a susţinut că această secvenţă a fost filmată fără ştirea şi consimţământul ei. Stone a susţinut că regizorul filmului, Paul Verhoeven, i-a cerut să-şi scoată lenjeria albă pentru că se reflecta în lumină. Sharon a mărturisit că a realizat că momentul în care îşi deschide picioarele implică nuditate când a văzut prima oară filmul într-o sală de proiecţie.

La vizionarea scenei, blonda l-a lovit pe Verhoeven şi a părăsit camera. Regizorul a negat cu tărie afirmaţiile lui Stone, spunând că era pe deplin conştientă de implicaţiile acelei scene.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

adrian hora
16.07.2020, 17:00:16

Comentariu considerat abuziv.