Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Shirley Temple, copilul abuzat de la Hollywood. Şi-a început cariera la 3 ani, iar când greşea era trimisă în „cutia pedepsei“

2
13 Jan 2021 09:41:55
Autor: Click! pentru femei
Shirley Temple, cel mai fimos copil-vedetă FOTO Getty Images
Shirley Temple, cel mai fimos copil-vedetă FOTO Getty Images

Ca şi alţi copii-vedetă din generaţia ei – precum Mickey Rooney şi Judy Garland – Shirley a îndurat numeroase comportamente neadecvate din partea celor care conduceau studourile cinematografice Fox sau MGM, unde a filmat ea.

Temple şi-a început cariera hollywoodiană la numai 3 ani, când a început să primească un salariu de 25 de dolari pentru munca prestată în faţa camerei de filmat. Fiul legendarei actriţe, Charles Black, a vorbit celor de la National Enquirer şi Radar Online despre ani întregi de abuzuri pe care Shirley i-a îndurat din partea şefilor ei, dar şi a tatălui.

În vechiul Hollywood, nimeni nu avea timp pentru ezitări şi greşeli. Filmele erau trase pe peliculă în numai câteva zile şi, drept urmare, nu existau duble nesfârşite pentru fiecare secvenţă. Şi, în asemenea condiţii, micuţa Shirley trebuia să facă totul bine din prima. Iar, dacă greşea, era trimisă în „cutia pedepsei”.

Citeşte aici la ce abuzuri a fost supusă actriţa în copilărie şi ce era „cutia pedepsei” care avea să-i dea coşmaruri chiar şi la maturitate.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Kongo-Müller
13.01.2021, 10:48:12

Orice actrita, orice actor mai tinerel, erau obligati sa "serveasca" mogulii intr-un fel sau altul, daca isi doreau o cariera la Hollywood. Majoritatea au facut-o si au tacut, de rusine. Ce aflam noi acum, e doar varful Iceberg-ului.

+11 (11 voturi)
Claudius serban
13.01.2021, 13:55:56

Iarasi facem trafic cu " click aici" ca sa mai mananca si Click pt muheres o shaorma....

+3 (3 voturi)
Modifică Setările