Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Sinéad O'Connor, internată la spital, la o săptămână după ce copilul ei a fost găsit mort: „Am decis să-mi urmez fiul”

0
15 Jan 2022 20:42:10
Autor: Cristina Morozan
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cântăreaţa Sinéad O'Connor a fost internată la spital, la o săptămână după ce fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort. Ea a anunţat de joi seară că se duce la spital, pentru a primi ajutor, după ce a împărtăşit, pe Twitter, o serie de postări tulburătoare în care spune că vrea să-şi ia viaţa.

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Am rămas doar pentru el. Şi acum el a plecat", a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, legat de contul ei oficial, conform CNN.
 
Sinead O'Connor, care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte mentale şi gânduri de sinucidere în trecut, a mai spus că se simte ”pierdută” şi că se învinuieşte pentru moartea fiului ei adolescent.
 
Ulterior, cam o oră mai târziu, artista le-a cerut scuze fanilor pentru postările ei alarmante şi i-a asigurat că va căuta asistenţă medicală.
 
"Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea", a postat ea. 
 
Sinead O'Connor a fost internată după ce a lăsat de înţeles că vrea să se sinucidă.
 
"Sunt pierdută fără copilul meu şi mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere," a mai adăugat ea. 
 
Conform sursei citate, reprezentanţii lui O'Connor au refuzat să comenteze această problemă.
 
Cadavrul lui Shane O'Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut. 
 
Cântăreaţa a anunţat vestea pe Twitter, la primele ore ale zilei de 8 ianuarie: „Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”. 
 
Cântăreaţa irlandeză, în vârstă de 55 de ani, a postat şi melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, cu explicaţia: „Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi.” 
 
Shane, ai cărui părinţi sunt O’Connor şi muzicianul irlandez Dónal Lunny, a fost dat dispărut la începutul acestei săptămâni.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările