Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Soţia lui Nelu Ploieşteanu acuză: „Am dat sute de lei infirmierelor să îl îngrijească“

14
14 Apr 2021 13:36:20
Autor: Lizeta Oprea
Elena Mitriţă şi Nelu Ploieşteanu
Elena Mitriţă şi Nelu Ploieşteanu

Elena Mitriţă, soţia lui Nelu Ploieşteanu, acuză sistemul românesc de sănătate. Acesta spune că fiica ei a dat şpagă în spital personalului medical pentru a-i îngriji tatăl şi că infirmierele îl tratau cu dispreţ.

Elena Mitriţă, soţia lui Nelu Ploieşteanu, acuză sistemul românesc de sănătate. Acesta spune că fiica ei a dat şpagă în spital personalului medical pentru a-i îngriji tatăl şi că infirmierele îl tratau cu dispreţ. „Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să ţipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să ţipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu la Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la PRIMA TV.

Tot Elena Mitriţă face lumină şi în discuţia legată de părăsirea spitalului de către celebrul artist. Ea i-a spus lui Cristi Brancu care a fost filmul internării lui Nelu Ploieşteanu. „L-am dus la spital. I-au făcut investigaţiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine şi vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienţi cu plămânii inflamaţi nu îi laşi la oxigen puţin”, spune Elena.

Mai mult, soţia lui Nelu Ploieşteanu i-a acuzat şi pe cei de la morgă că nu respectă regulile sanitare. ”Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toţi cei de acolo nu erau echipaţi, nu aveau mănuşi, nu aveau măşti. Virsul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Ivanovich Patfulty
14.04.2021, 13:40:11

La spital te usuca de bani. Are dreptate doamna!

-1 (9 voturi)
Conu Istrate
14.04.2021, 13:47:29

Nu are dreptate. Cand strigi ca dai spaga in spitale, iti strigi complicitatea. Nimeni nu ar lua spaga daca, in loc sa le-o dam bucurosi ca sport national, am reclama atunci cand o solicita pentru a-si face datoria.

+2 (8 voturi)
Stefan din Nord
14.04.2021, 13:40:25

Ghinion . Nici una nu era iubitoare de muzica lautareasca . Niste adevarate fane l-ar fi ingrijit cu cea mai mare atentie fara sa astepte sa fie platite ,doar de placerea de a ingriji un asemenea artist celebru .

+6 (6 voturi)
muresan anna
14.04.2021, 13:46:52

Nimic nou. Asa se procedeaza in spitale. Toata lumea stie.

+2 (8 voturi)
Conu Istrate
14.04.2021, 13:50:29

Toata lumea stie si toata lumea se complace, c-asa-i romanul, educat in spiritul spagii. In felul asta, nu se va schimba nimic niciodata, cu toata bunavointa procurorilor.

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările