Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Speak şi Ştefania: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt"

0
22 May 2020 17:39:46
Autor: OK! Magazine

Au trecut câteva luni bune de când au revenit din Asia Express şi lumea încă mai vorbeşte despre experienţa lor acolo. Iată o parte din povestea cuplului care a „împărţit“ ţara în două.

Recent,   am   asistat   la   recorduri   de audienţă şi la o adevărată isterie în mediul  online.  Mulţi  îşi  doreau  ca ei  să  câştige  finala  reality-show-ului, dar, în egală măsură, s-au bucurat că au ajuns până acolo. Speak şi Ştefania ne-au făcut o demonstraţie de autenticitate în cuplu, de comunicare dincolo de fapte şi cuvinte, de anduranţă şi forţă conjugată pentru a putea merge mai departe, pe care doar sentimentele puternice ţi le dau. Dovada supremă a fost pa-sul făcut de Ştefan înaintea semifinalei, cere-rea în căsătorie. Despre motivele care au dus la atingerea armoniei în cuplu, despre cât de important  e  să  tolerezi  defectele  celuilalt  şi despre această experienţă care le-a schimbat viaţa, într-un interviu în direct... din izolare.

A trecut ceva timp de când aţi revenit din Asia şi puţin timp de când noi am descoperit evoluţia voastră acolo. Cum v-a schimbat experienţa asta felul în care vă raportaţi la propria persoană şi unul la celălalt?

Speak:  Ne-a  schimbat  în  bine  în  ceea  ce priveşte raportarea la celălalt. Nu e o schimbare  foarte  mare,  pentru  că  noi  oricum  ne înţelegeam bine acasă, aveam grijă unul de altul. Eu am început să preţuiesc mult mai mult lucrurile alea mai importante.

Ştefania: Eu mi-am dat seama că sunt mai sen-sibilă decât credeam. Iar în ceea ce priveşte relaţia  noastră,  schimbări  majore  nu  sunt, pentru că noi ştiam exact cum plecăm de acasă, ba mai mult, ne-am întors cu o adevărată comoară.

Cum aţi ajuns, de fapt, să concuraţi, cine sau ce v-a convins? Ştefan, tu spuneai că Antena 1 te mai ofertase în trecut pentru această emisiune.

Speak: De data asta am acceptat la insistenţele Ştefaniei, ea şi-a dorit foarte mult şi uite aşa am nimerit în sezonul 3.

Ştefania, am citit, la un moment dat, că spuneai că a fost foarte grea recuperarea psihică a lui Ştefan. Cum ai resimţit tu perioada aceea lângă el, cum ai încercat să îl ajuţi, ce a fost cel mai greu?

Ştefania: Toată perioada ce a urmat întoarcerii din Asia Express a fost dificilă pentru el, pentru că, aşa cum s-a văzut şi în emisiune, la el adaptarea e cea mai grea, nu neapărat să facă probele. La întoarcere i-a fost greu să îşi reia viaţa lui normală, fără să mai facem autosto-pul, fără să căutăm cazări. Cea mai grea parte pentru mine era să nu fac nimic, trebuia doar să stau lângă el şi să îl las să-şi revină.

Dar care a fost cel mai dificil moment din competiţie pentru voi, ce v-a marcat?

Speak: De departe cel mai greu lucru a fost căutarea de cazare şi autostopul.

Ştefania:  Pentru  mine,  autostopul  a  fost  cel mai greu lucru.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările