Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Staruri pentru care cortina a căzut prea devreme

0
29 Jan 2013 11:56:21
Autor: Sabrina Valeriu
Heath Ledger, interpretând rolul lui „Joker“, într-unul din filmele seriei „The Dark Knight“ FOTO Outnow.ch
Heath Ledger, interpretând rolul lui „Joker“, într-unul din filmele seriei „The Dark Knight“ FOTO Outnow.ch

Performanţele excepţionale ale unor actori pot rămâne în memoria publicului pentru totdeauna, dar abia atunci când o stea se stinge, ne dăm seama cât de talentaţi erau. Pe 22 ianuarie s-au împlinit cinci ani de când Heath Ledger a încetat din viaţă. Actorul australian este doar unul dintre starurile cu un viitor promiţător, a căror carieră s-a sfârşit fulgerător.

 

Heath Ledger

Heath Ledger, unul dintre starurile cele mai talentate de la Hollywood, şi-a găsit sfârşitul la vârsta de 28 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. La momentul morţii, actorul tocmai încheiase filmările pentru filmul din seria „Batman“, „The Dark Knight“ („Cavalerul Negru“). Deşi nu a apucat să vadă roadele muncii sale, Ledger a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, postum.

 

James Dean

James Dean rămâne unul dintre actorii care fascinează şi astăzi publicul, deşi repertoriul său cuprinde numai trei filme „East of Eden“ („La răsărit de Eden), „ Rebel Without A Cause“ („Rebel fără cauză“) şi „Giant“(„Uriaşul“).

Cariera sa s-a sfârşit brusc, în 1955, din cauza unui accident auto care i-a curmat viaţa. James Dean a fost primul artist care a primit un Oscar postum, pentru Cel mai bun actor.

James Dean în filmul „Rebel fără cauză“ FOTO Outnow.ch

 

Marilyn Monroe

După filme precum „Gentleman Prefer Blondes“ („Domnii preferă blondele“), şi „Some Like It Hot“ („Unora le place jazz-ul“), blonda s-a afirmat pe marile ecrane, câştigându-şi statutul de sex-simbol. Cu toate acestea, publicul a fost întotdeauna interesat mai mult de viaţa personală a actriţei. În august 1962, Marilyn a fost găsită moartă, în casa ei din Los Angeles. Autopsia a scos la iveală faptul că actriţa a murit în urma otrăvirii cu barbiturice, dar chiar şi în ziua de azi există o undă de mister ce înconjoară acest incident, mulţi vorbind chiar şi de teorii conspiraţioniste ce îl aveau în prim plan pe preşedintele merican John F. Kennedy. La 50 de ani de la moartea sa, faimoasa actriţă rămâne una dintre figurile iconice ale cinematografiei americane.

 

Brandon Lee

Fiul legendarului Bruce Lee, a avut o soartă  asemănătoare cu tătăl său. În timpul filmărilor pentru filmul-cult „The Crow“ („Corbul“), Lee a fost împuşcat accidental cu un pistol cu gloanţe adevărate, ceea ce i-a provocat moartea.

Brandon Lee în filmul-cult „Corbul“ FOTO Outnow.ch

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările