Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Steven Seagal, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger: vrea să devină guvernator

0
5 Jan 2014 11:31:29
Autor: Alexandra Constanda
Actorul Steven Seagal este renumit pentru rolurile din filme de acţiune FOTO Dorin Constanda
Actorul Steven Seagal este renumit pentru rolurile din filme de acţiune FOTO Dorin Constanda

Steven Seagal, starul filmelor de acţiune, a mărturisit că i-ar plăcea şi se gândeşte serios să ocupe postul de guvernator al statului Arizona, după cum informează site-ul theguardian.com.

Actorul, expert în arte marţiale şi protagonist în filme de acţiune precum „Marked for Death/ Semnul morţii“, „Hard to Kill/ Greu de ucis“, a declarat pe postul KNXV-TV că nu exclude posibilitatea de a ocupa cea mai înaltă funcţie din statul Arizona şi anume cea de guvernator. Mai mult, artistul a dezvăluit că deja a purtat o discuţie în ceea ce priveşte oferta cu „cel mai dur şerif din America“, Joe Arpaio.

 

Seagal, în vârstă de 61 de ani, a făcut aceste comentarii în contextul lansării celei mai recente serii din show-ul TV „Steven Segal – Lawman: Maricopa Country“, care a fost filmată în Arizona şi pentru care a colaborat cu şeriful oraşului Maricopa.

 

Expertul în arte marţiale este membru al „poterei“ şerifului Arpaio, formată din 3.000 de voluntari civili, şi spune că şi-ar dori să sporească securitatea frontierelor.

 

Dacă reuşeşte, Seagal va călca pe urmele unui alt mare actor, renumit pentru filmele de acţiune, Arnold Schwarzenegger, care a fost guvernatorul Californiei în perioada 2003-2011.

 

Guvernatorul actual este republicanul Jan Brewer, care a fost ales în 2009.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii