Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Stevie Wonder a anunţat că se mută în Ghana din cauza agitaţiei politice din Statele Unite

2
23 Feb 2021 13:18:20
Autor: News.ro
Stevie Wonder
Stevie Wonder

Cântăreţul american Stevie Wonder a anunţat că se va muta în Ghana din cauza situaţiei politice din Statele Unite, scrie EFE.

Artistul, originar din Michigan, a spus că i-ar plăcea să se întoarcă să-şi vadă ţara din nou "zâmbind". "Aş vrea să văd acest lucru înainte de a se muta în Ghana, pentru că o voi face". 

După cum a declarat într-un interviu în emisiunea jurnalistei Oprah Winfrey şi care va fi difuzat la CNN, decizia a fost luată. 

Winfrey l-a întrebat: "Te vei muta permanent în Ghana?", iar cântăreţul şi compozitorul, al cărui nume real este Stevland Hardaway Morris şi are 70 de ani, a afirmat că o va face.

Autorul celebrelor melodii "You Are the Sunshine of My Life" sau "I Just Called to Say I Love You" a subliniat că nu vrea să-i audă pe copiii lui că trebuie să se roage să fie respectaţi şi apreciaţi: "Ce e asta?". 

Potrivit mass-media americane, nu este prima dată când muzicianul ia în considerare mutarea în Ghana. În 1994, a spus că simte că are "un sentiment al comunităţii mai apropiat" de această ţară decât de SUA. 

Wonder a învăţat să cânte la pian, baterie şi la armonică la vârsta de 9 ani şi a semnat un contract cu casa Motown în 1961. De atunci, a câştigat 25 de premii Grammy, unul onorific şi a fost nominalizat de 74 de ori. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Banan Crudu
23.02.2021, 14:46:08

O fi domle, vrea omu musai la origini, n-ai ce face, doar că în SUA a ajuns vedetă de tslie mondială, în Ghana ajungea pirat sau vreun "soldat" al Bokroharam. Pardon, am uitat ca e orb. Probabil îl aruncau în vreun șanț, ca fiind inutil cauzei. Cam asta e diferența ! Totuși, din '94 pană acum încă nu s-a mutat. De ce ?

-4 (4 voturi)
Dr. No
23.02.2021, 15:42:59

Deci orbul vrea să-şi vadă ţara din nou "zâmbind" ?! Adică niciodată...

-3 (3 voturi)
Modifică Setările