Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Surorile Britney şi Jamie Lynn Spears, dispută publică legat de un interviu televizat şi relaţia lor trecută

1
14 Jan 2022 17:05:48
Autor: News.ro
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

Surorile Britney şi Jamie Lynn Spears sunt implicate într-o dispută publică, pe Twitter şi Instagram, legat de un interviu televizat şi de relaţia lor trecută.

Cântăreaţa a acuzat-o pe sora mai tânără că s-a folosit de un interviu acordat miercuri pentru a-şi promova noua carte „pe seama mea”.

Jamie Lynn a fost invitată la „Good Morning America” de la ABC pentru a vorbi despre cartea „Things I Should Have Said”.

În carte, ea dă detalii despre viaţa sa privată, inclusiv despre un accident aproape fatal suferit de fiica ei mai mică în 2017, despre relaţia ei cu Britney Spears şi rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă a acesteia.

În interviu, Jamie Lynn s-a descris ca „cel mai mare suporter al surorii mele” şi a spus că a ajutat în procesul de încheiere a tutelei.

Totuşi, potrivit ABC, ea descrie în carte comportamentul din trecut al lui Britney Spears ca schimbător, paranoic.

Britney Spears a spus că Jamie Lynn „nu a trebuit să muncească pentru nimic” şi că familiei „i-a plăcut să mă pună jos şi să mă rănească”.

De cealaltă parte, Jamie Lynn a spus că afirmaţiile surorii ei sunt absolut neadevărate şi că a fost mereu alături de sora ei.

Ea a precizat că a fost nevoită să le explice copiilor ei „de ce familia noastră continuă să primească ameninţări cu moartea, ca rezultat al postărilor vagi şi incriminatorii ale mătuşii lor, mai ales că noi ştim că ar putea spune adevărul”.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, şi-a criticat în mod repetat familia pentru felul în care a trăit în ultimii 13 ani - sub o tutelă impusă de tribunal, timp în care finanţele şi stilul de viaţă îi erau controlate de tatăl, jamie. 

Tutela a fost eliminată în luna noiembrie 2021.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandru Fabiano
15.01.2022, 08:02:41

Sora lui Britney este o mincinoasa mizerabila care urmărește sa își vândă cartea...Jamie Lynn a participat activ la menținerea tutelei juridice impuse lui Britney, prin faptul ca a păstrat tăcerea legat de abuzurile la care sora ei a fost supusa, plus ca a primit in schimbul complicității sale, proprietăți care i-au aparținut lui Britney. Se vede in interviu cum plânge cu lacrimi de crocodil, și simulează suferința. Acum ca Britney este libera, iar familia ei nu mai are acces la bani ei, se folosesc de imaginea ei ca sa câștige bani.

Modifică Setările