Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Sylvester Stallone iubeşte de 23 de ani aceeaşi femeie. Cum l-a iertat soţia după ce actorul a părăsit-o cât se poate de brutal

0
21 May 2020 06:25:02
Autor: OK! Magazine

"La mulţi ani nouă! 23 de ani!", a scris Jennifer Flavin pe Instagram, marcând o aniversare petrecută în izolare în Los Angeles. În realitate, însă, cei doi au mai mulţi ani de relaţie greu încercată.

La 73 de ani, Sly se poate lăuda cu 23 de ani de mariaj obţinuţi cu greu. Fiindcă statutul de sex simbol al filmelor de acţiune l-a supus multor ispite irezistibile. Aşa se face că el şi Jennifer şi-au început povestea de iubire în 1988. Asta ar însemna 32 de ani de relaţie până acum, nu?

Ar fi însemnat asta, dacă nu ar fi intervenit pe parcurs ispita Janice Dickinson, model american cu o viaţă dezordonată şi controversată.

Triunghiul amoros a provocat un adevărat scandal de presă la acea vreme, pentru că Sly a părăsit-o în 1994 pe Jennifer Flavin cât se poate de brutal, trimiţându-i lucrurile prin FedEx. De ce atâta grabă? Janice pretindea că e însărcinată cu copilul lui, astfel că actorul s-a logodit cu ea. În februarie 1994, Janice a adus-o pe lume pe fiica Savannah, care însă, la un test efectuat în 1995, s-a dovedit a nu fi copilul starului. Descoperirea l-a şocat, înfuriat şi dezamăgit pe Sly, care s-a despărţit imediat de Janice. După despărţire, actorul a mai picat în mrejele modelului Angie Everhart, care nu a reuşit, însă, să-l ţină prea multă vreme lângă ea... Fiindcă lui Sly gândul îi fugea înapoi la Jennifer Flavin, pe care o părăsise atât de urât şi nedrept.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii