Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Thomas Markle, avertisment pentru Prinţul Harry: „Promite-mi că nu vei ridica mâna asupra fiicei mele”

1
18 Jun 2018 11:45:42
Autor: Adriana Dinu
foto: Thomas Markle a acordat primul interviu televizat
foto: Thomas Markle a acordat primul interviu televizat

A ratat nunta regală şi a pus-o pe Meghan Markle într-o postură incomodă când s-a aflat că a făcut o înţelegere cu paparazzi pentru a-şi ”reabilita imaginea publică”. Thomas Markle, tatăl noii Ducese, a rupt tăcerea şi a oferit explicaţiile publice pe care toată lumea le aştepta.

Înainte cu câteva zile ca Meghan Markle să se căsătorească cu Prinţul Harry, tatăl ei cauza vâlvă în presa britanică. Thomas Markle aranjase ca un paparazzo să-l urmărească pas cu pas, într-o încercare disperată de a-şi ”reabilita imaginea” şi pentru a se face demn de tatăl unei Ducese. Acum, la o lună de la nunta regală, Thomas a colaborat din nou cu presa pentru a face lumină în cazul unor acuzaţii ce-l privesc şi pentru a comenta public tot ce a trăit în ziua cea mai importantă din viaţa fiicei lui.

Tatăl lui Meghan Markle şi-a amintit şi de momentul în care Prinţul Harry i-a cerut mâna fiicei lui. Bărbatul a relatat că s-a întâmplat prin telefon: ”Meghan mi-a spus prima oară (n.r. că s-au logodit). La puţin timp după, Harry m-a sunat, era cu Meghan, şi mi-a cerut mâna ei.

Vezi ce conversaţie a purtat Thomas Markle cu prinţul Harry înainte de nuntă. Află şi de ce a fost gelos pe Prinţul Charles!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

cloudvick
18.06.2018, 16:18:42

ce articol mai e si asta??

+1 (1 vot)