Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Povestea actorului Rami Malek. Părinţii n-au fost de acord cu actuala lui profesie, îşi doreau pentru el un viitor stabil ca medic sau avocat

1
30 May 2020 08:20:02
Autor: OK! Magazine

După nici 15 ani de carieră hollywoodiană, actorul provenit dintr-o familie de imigranţi şi copleşit, până relativ recent, de originea sa se află în culmea succesului său profesional şi în topurile celor mai atrăgători bărbaţi  din  showbiz.

Nu  şi-a  propus  seducerea întregii populaţii feminine a Globului în tot procesul său de luat cu asalt Hollywoodul, dar admiratoarele lui, care n-au rămas indiferente la ochii săi verzi şi la bunul său gust vestimentar, sunt un bonus binevenit.

Tot ce şi-a dorit a fost să-şi găsească locul, vorba lui Freddie Mercury, rockerul portretizat de Rami atât de convingător în cel mai recent film al său, încât nici nu mai facem diferenţa dintre actor şi personaj. Amândoi fii de imigranţi cu reale probleme de identitate şi adaptare în societate, amândoi talentaţi şi sensibili, dar doar unul dintre ei gay, pe când celălalt... doar suspectat de homosexualitate. Dar să lăsăm deoparte pentru moment gesturile efeminate ale lui Malek, atenţia mărită pe care o acordă imaginii sale şi misterul care înconjoară întreaga sa viaţă amoroasă! Mai important e să descoperim cum a făcut Rami trecerea de la băiatul timorat şi neîncrezător care era în copilărie şi adolescenţă la actorul perfecţionist şi style icon-ul de acum.

Părinţii lui, egiptenii get-beget Said şi Nelly Abdel-Malek, şi-au părăsit ţara natală în 1978. Tatălui lui era agent de turism în Cairo şi, prin intermediul clienţilor lui străini, care-i povesteau despre viaţa lor minunată de peste Ocean, ajunsese să viseze cu ochii deschişi la America. Mai exact la Los Angeles, locul unde toate visele au şanse să se îndeplinească, nu?

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin Ionascu
30.05.2020, 17:32:47

Vad ca de la o vreme nu mai aveti pic de jena - Adevarul a devenit gazda de tabloide. Nu doar ca te innebuneste cu linkurile din dreapta/stanga/sus/jos si alte parti din pagina, acum preia si bucati de articole cu clickbait. Tare josnici ati ajuns. Urmatorul pas e sa deveniti si voi un tabloid cu totul si mult nu mai aveti pana acolo dupa cum arata majoritatea textelor.

Modifică Setările