Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Tom Cruise a vrut să devină preot catolic. Cum a ajuns să fie dat afară de la seminar după ce a fost prins că fura

2
1 Aug 2020 06:20:01
Autor: OK! Magazine

Este binecunoscut faptul că Tom Cruise este unul dintre cei mai fideli şi implicaţi membrii ai cultului controversat numit Scientologie. El s-a folosit de notorietatea sa pentru a promova această religie damnată, deşi, toată copilăria şi adolescenţa a fost un catolic practicant.

Actorul şi cele trei surori ale sale au fost crescuţi în rit catolic. Viaţa alături de un tată şi un soţ abuziv a determinat-o pe mama lui să îşi ia copiii şi să se mute în Louisville, acolo unde Tom l-a întâlnit pe preotul catolic care l-a inspirat şi i-a arătat calea spre credinţă. El a ajuns chiar să studieze la Seminarul Franciscan din Cincinnati şi şi-a manifestat încă de pe atunci dorinţa de a deveni preot.

Un coleg de şcoală a declarat, la un moment dat, pentru New York Daily News: “Tom avea o credinţă catolică extrem de puternică. Mergeam la slujbă, petreceam mult timp în capelă şi ne plăcea foarte mult să ascultăm poveşti ale preoţilor. Ni se părea că aceştia au un stil de viaţă minunat şi eram amândoi extrem de interesaţi de a deveni preoţi”. 

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Bogdan Liviu
2.08.2020, 09:12:27

Comentariu considerat abuziv.

Bogdan Liviu
2.08.2020, 11:40:48

Comentariu considerat abuziv.