Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Tom Meighan, solistul grupului britanic Kasabian, condamnat că şi-a lovit partenera

0
8 Jul 2020 11:16:15
Autor: Adelina Mărăcine
Tom Meighan FOTO Guliver/Getty Images
Tom Meighan FOTO Guliver/Getty Images

Solistul grupului rock britanic Kasabian, Tom Meighan, a fost condamnat marţi la muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat partenera, a doua zi după ce a părăsit formaţia din „motive personale“, scrie AFP, citată de news.ro.

Un tribunal din Leicester l-a condamnat pe artistul în vârstă de 39 de ani la 200 de ore în folosul comunităţii pentru agresiunea comisă la 9 aprilie, în timpul izolării, asupra parteneri sale Vikki Ager. 

Cântăreţul părăsise grupul Kasabian cu o zi înainte, grupul explicând pe Twitter că vrea să se ocupe de „probleme personale“. 

Tom Meighan a fost acuzat că a avut „un acces de furie“, că a împins-o pe victimă care s-a lovit cu capul de o cuşcă de hamster, înainte de a o apuca de gât, ameninţând-o că o loveşte cu o paletă de lemn.  

Un copil care a fost martor, „panicat“ a sunat la serviciile de urgenţă pentru a anunţa că are loc „un incident domestic“. Negând faptele la început, Meighan a recunoscut agresiunea, care a fost filmată, dar şi că are o problemă cu alcoolul. El a pledat vinovat. 

Chiar dacă victima nu a depus plângere, judecătorul a estimat că această agresiune a avut mai multe „circumstanţe agravante“. 

„Poliţia a mai fost chemată în trecut şi au existat dovezi ale unui comportament abuziv“, a precizat el, adăugând că „o fată a fost martor la acest comportament şi sigur a fost speriată“. 

Format în 1997 de patru prieteni la Leicester, Kasabian a fost adesea prezentat drept succesorul Oasis. Formaţia nu a anunţat un alt solist. 

Odată cu plecare lui Tom Meighan, Kasabian a rămas în formula Serge Pizzorno (chitară) şi Chris Edwards (basist) - membri fondatori. Actualul baterist Ian Matthews se alăturase grupului în 2004. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii