articolul anterior articolul urmator

Tudor Chirilă a întrerupt piesa de teatru din cauza unei spectatoare: „Faptul că plăteşti bilet nu-ţi dă dreptul să faci ce vrei“. Ce l-a deranjat pe actor

52
12 Jun 2019 19:27:14
Autor: Adelina Mărăcine
Tudor Chirilă FOTO Facebook
Tudor Chirilă FOTO Facebook

52 Comentarii

M Costi
12.06.2019, 19:45:33

Protestatarului Chirila nu ii plac ...protestatarii ? S-a gandit actorasu' ca respectiva "piţişoara" , cum ii spune , era de fapt nemultumita de calitatea spectacolului la care asista si pt care platise ? Si isi manifesta astfel nemultumirea , asa cum si Chirila isi manifesta nemultumirea , in public . (Doar el are dreptul sa protesteze ?) Nu cred , actorasu' doar munceste , nu gandeste ....!

-24 (48 voturi)
MV R.
12.06.2019, 20:22:02

M Costi,mneatale tot așa faci dacă te duci la teatru(dacă!),vorbești tare,peste protagonist? Crezi cumva că interesează pe cei din jur ce-ai tu,no name,de zis,și nicidecum ce are de zis autorul piesei,personajul piesei,regizorul ș.a.m.d.? Îl detești pe Tudor Chirilă cum îi detești pe toți cei care nu pupă în cur haita de borfași,boarfe,haimanale,semianalfabeți și tâmpiți sadea,așa că dai dracului orice noțiune de bun simț doar ca să te răcorești... Bleah!

+13 (37 voturi)
sebzty1
12.06.2019, 20:27:15

Ar fi interesant de vazut cum aţi reacţionat când Grigore Leşe, la minutul de ură, a fost linşat mediatic pentru o faptă similară. Sper sa-i fi luat atunci şi lui apărarea.

+5 (17 voturi)
M Costi
12.06.2019, 20:31:12

@MV R. - Inca o data n-ai argumente , asa ca apelezi la jigniri , arma prostului ! N-am sa-ti raspund , imi pierd timpul cu un propagandist primitiv , insa am sa reiau dintr-un comentariu de mai jos , al celui care semneaza "Keyser Soze" : "...nu poti sa fii un golan pe strada si un zeu pe scena, mai ales cand esti as in prima si un dezastru in a doua..." !!!

-14 (30 voturi)
Harry Hart
12.06.2019, 20:19:51

Rica, eventual Venturiano, Bun venit in economia de piata! Platesti si primesti. Daca cumva asta iti da cu zecimale intr-o analiza la rece ca berea a situatiei, atunci sa stii ca lucrurile sunt proportionale. Nu mai suntem in comunism sa stam toti smirna si sa aplaudam frenetic, cand baleiaza pe noi reflectorul insotit de camera de filmat a TVR-ului, Nu mai avem educatia de acasa, care zice ca atunci cand iesi din casa trebuie sa te porti frumos si sa nu faci de ras pe cei de langa tine, care te pot obliga in acest caz la o tovaraseasca autocritica. Nu mai suntem legati de porniri rusinoase si atitudini smerite, ce ne obliga la inregimentari sugestiv redate in clipul The Wall al lui Pink Floyd si avem gustul libertatii. Publicul este ceea ce ai educat, tu si generatiile actuale de cvasi-artisti. Cand tu ca horticultor fruntas, dar doar pe partea etno iti permiti sa palmuiesti oameni in public, atunci ia in calcul ca poti primi in sala si asemenea reactie, perfect asortata cu persoana ta si efluviile pe care aceasta le emana, atat pe plan fizic, cat si spiritual. Nu poti apuca un rahat de capatul curat si nu poti sa fii un golan pe strada si un zeu pe scena, mai ales cand esti as in prima si un dezastru in a doua. Ai reusit sa te remarci din nou cu o situatie ridicola, ca si cea in care te-ai pus singur intr-o dilema: numai cine nu e prost, nu fura in tara asta. Desteptule!

-9 (29 voturi)