Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ultima imagine cu Halyna Hutchins, chiar înainte de a fi ucisă de Alec Baldwin la filmări. „Am stat lângă ea“

5
27 Oct 2021 19:49:26
Autor: Liviu Stănculescu
Aceasta este ultima imagine cu Halyna Hutchins în viaţă, la filmările pentru ”Rust”
Aceasta este ultima imagine cu Halyna Hutchins în viaţă, la filmările pentru ”Rust”

Electricianul şef de la filmările pentru western-ul ”Rust” a făcut câteva dezvăluiri dureroase despre condiţiile de lucru şi a publicat ultima fotografie cu directoarea de imagine Halyna Hutchins, înainte de a fi ucisă accidental de Alec Baldwin la repetiţii.

Serge Svetnoy a acuzat deschis alegerea producătorilor de a face economii angajând persoane cu puţină experienţă în posturi-cheie pentru siguranţa tuturor celor implicaţi în filmările pentru ”Rust”.

Svetnoy, electrician şef în echipa filmului, a fost cel care a ţinut-o în braţe pe Halyna Hutchins în ultimele ei clipe de viaţă, după ce a fost împuşcată accidental de Alec Baldwin.

”Da, am stat chiar lângă Halyna, umăr lângă umăr, în timpul acelei împuşcături fatale, care i-a curmat ei viaţa şi l-a rănit pe Joel Souza. Am ţinut-o în braţe în timp ce ea era pe moarte. Sângele ei a fost pe mâinile mele.

Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce am trecut eu, prin ceea ce au trecut soţul ei Matt Hutchins, fiul ei Andros şi actorul Alec Baldwin, căruia i s-a dat arma pe platoul de filmare. Trebuie să trăiască cu gândul că a luat viaţa unui om din cauza unor neprofesionişti.

Electricianul a spus că Gutierrez-Reed, cea care încărcat pistolul Colt de epocă al lui Baldwin, era prea tânără pentru această slujbă.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Conductoru'
27.10.2021, 20:01:19

Da, dom'ne, accident ce mai, da de ce a tras spre ea!?, era o scena din film?, n-ar fi trebuit sa traga spre alt actor?, a tras in directorul de immagine?, juca si ea in film?

+1 (3 voturi)
Alexe Radu
27.10.2021, 20:10:16

Corect , iar Baldwin era si unul dintre producatori , deci e si vinovat moral pentru ceea ce s-a intamplat acolo , vezi nemultumirile echipei de productie .

-7 (11 voturi)
Calin C
27.10.2021, 20:42:48

Poate a tras spre cameră (înspre persoana 1-a ce vizionează filmul). Aș zice că nu e ca la teatru, dar probabil n-ai dat pe acolo veci.

+2 (2 voturi)
Spiro Joachim
27.10.2021, 21:27:53

baldwin e un vaxxer anti arme. in secret vrea sa omoare oameni.

-11 (11 voturi)
Utilizator Adevărul
28.10.2021, 03:45:17

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările