Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Un cântăreţ povesteşte experienţa avută în copilărie cu Michael Jackson şi îi critică dur pe cei care îl acuză pe star că i-a abuzat sexual

0
12 Mar 2019 13:02:40
Autor: Adelina Mărăcine
Aaron Carter FOTO Getty Images
Aaron Carter FOTO Getty Images

Cântăreţul Aaron Carter, în vârstă de 31 de ani, sare în apărarea lui Michael Jackson, în urma acuzaţiilor de pedofilie din documentarul HBO „Leaving Neverland“. Pentru a demonstra că acuzatorii regelui mint, artistul povesteşte propria experienţă pe care a avut-o cu superstarul.

Cântăreţul Aaron Carter, fratele lui Nick Carter (39 de ani), cunoscut din formaţia Backstreet Boys, sare în apărarea megastarului şi spune despre cei doi acuzatori ai lui Michael, Wade Robson şi James Safechuc, că mint cu privire la abuzurile sexuale suferite. 
  
Documentarul „Leaving Neverland“ deja poate fi urmărit pe HBO GO
   
Într-un interviu pentru TMZ, Aaron Carter a mărturisit că şi el a fost prieten cu Michael, pe când avea 15 ani, iar regele pop nu l-a atins niciodată în mod sexual, deşi au fost singuri în dormitorul starului din ferma Neverland. 
 
Artistul mai spune despre cei doi acuzatori ai lui Michael că singurul lor scop este să câştige bani de pe urma acestor „false acuzaţii“, notează Daily Mail.   
 
„Eşti adult acum, iar atunci când Michael Jackson e în viaţă, îi iei apărarea, îl iubeşti, depui mărturie sub jurământ, iar după ce moare decizi că e momentul să spui că ai fost abuzat? Nu, ceea ce faci acum, de fapt, este să calci în picioare o icoană, să «vandalizezi» mormântul unei legende“, a declarat Carter. 
 
Fraţii Aaron şi Nick Carter, alături de Michael Jackson FOTO TMZ
 
Artistul mai spune că momentul potrivit pentru ca cei doi să facă asemenea mărturisiri ar fi fost în 2005, când Michael a fost acuzat de molestare sexuală, în instanţă.   
 
„De ce n-ai spus toate aceste lucruri când Michael era în viaţă? De ce n-ai spus nimic când era acuzat de molestare sexuală? De ce să n-o faci atunci pentru a da în vileag un aşa zis prădător?“, a spus cântăreţul care a continuat prin a vorbi despre propriile lui experienţe cu Michael. 
 
„Îmi amintesc că m-am distrat grozav cu Michael, aveam în jur de 15 ani. Ieşeam cu Michael, am petrecut timp în casa lui, am stat chiar şi în dormitorul lui şi pentru mine este greu să înţeleg. Cum să cred aşa ceva când propria mea experienţă cu Michael a fost caldă, frumoasă, plină de afecţiune?“, a declarat artistul. 
 
Carter mărturiseşte că a decis să iasă în faţă pentru că a fost implicat fără voia lui în acest „scandal“, când Wade Robson a scris un mesaj pe Twitter în care spunea că şi Aron Carter poate confirma cele spuse de el, pentru că ar fi fost molestat, la rândul lui, de megastar. 
 
„Încearcă să-mi lege numele de acest rahat? Nu sunt acel tip. Eşti norocos că am ceva de pierdut acum, altfel ţi-aş fi dat un pumn direct în faţă. Şi apoi poate te-aş întreba: spui adevărul? Dar ţi-aş trage un pumn în faţă mai întâi“, a fost mesajul cântăreţului către Wade Robson. 
 
Ulterior, avocatul lui Wade Robson a declarat că mesajul scris pe Twitter a fost făcut de pe un cont fals şi că Robson nu a încercat să-l implice pe cântăreţ în declaraţiile sale.    
 

Efectele „Leaving Neverland“

Filmul „Leaving Neverland“, difuzat de HBO pe 3 şi 4 martie, a stârnit reacţii împărţite şi printre fanii români. În timp ce unii îl apără cu înverşunare pe regele muzicii pop, alţii îl pun la zid, fiind de partea acuzatorilor Wade Robson şi James Safechuck, care susţin că au fost abuzaţi sexual în copilărie de Michael Jackson.     
 
Producătorii serialului „The Simpsons“ nu au stat nici ei pe gânduri foarte mult în urma difuzării documentarului. Episodul „Stark Raving Dad“, lansat în septembrie 1991 şi considerat un episod emblematic al programului de televiziune, a fost înlăturat. Jackson şi-a împrumutat vocea personajului Leon Kompowsky, care îl întâlneşte pe Homer Simpson într-un azil. 
 
De asemenea, mai multe posturi de radio din Canada şi Olanda au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, iar o statuie a lui Michael Jackson a fost înlăturată din expoziţia National Football Museum din Manchester. 
   

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii