Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood dezvăluie detalii legate de Johnny Depp. S-au iubit 9 luni şi s-au despărţit abrupt

1
17 May 2022 06:08:10
Autor: OK! Magazine
Johnny Depp. Foto: Profimedia
Johnny Depp. Foto: Profimedia

Ies la iveală din ce în ce mai multe dovezi legate de instabilitatea afectivă a celebrului star din ”Piraţii din Caraibe”.

Psihologii avertizează în repetate rânduri că toate comportamentele şi dependenţele care apar în viaţa de adult au rădăcina în copilărie şi în traumele de atunci.

Fiindcă problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o situaţie le scoate la iveală. Dificultăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase interumane sunt, cel mai adesea, efect al abandonului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie.

Documentele sale de divorţ prezintă dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa şi cât de mult a fost afectat de lipsa de afecţiune a propriei sale mame. Se pare că actorul a avut dintotdeauna probleme de conectare cu oamenii şi prea multe nesiguranţe. Una din partenerele din tinereţe confirmă.

Citeşte mai departe aici...

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
17.05.2022, 07:00:31

Dezvăluiri ..răvășitoare ...😜 Citește mai departe ...altceva 😂

+1 (1 vot)
Modifică Setările