Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Urmaşii lui Elvis Presley, condamnaţi la nefericire: scandaluri, droguri, pedofilie, trădări şi exces de chirurgie estetică

0
16 Jul 2020 06:20:27
Autor: OK! Magazine

Moartea nepotului lui Elvis readuce în cel mai dureros mod pe tapet destinele nefericite ale membrilor familiei Regelui Rock'n'Roll, în legătură cu care se vorbeşte despre un blestem, la fel cum s-a scris şi despre familia Kennedy.

Elvis a lăsat în urmă o avere de peste 100 de milioane de dolari, constant crescută graţie muzicii sale nemuritoare şi a varietăţii de produse comercializate cu nume Regelui. Totuşi, banii nu au garantat nici pe departe fericirea şi pacea în familia Presley. Şi asta începând cu Priscilla Presley, cea care a fost căsătorită 7 ani cu el. "M-au urât că m-am căsătorit cu el, m-au urât şi mai tare că am divorţat de el", scria Priscilla.

"Să fii constant criticată de oameni care nu ştiu cu câtă disperare ai încercat să fii o soţie bună şi o mamă bună au făcut ca mariajul meu să fie unul foarte dificil", a explicat cea care a divorţat de Regele Rock'n'Roll în 1973, cu 4 ani înainte de moartea lui.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii