Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Valentina Pelinel, un autor-model

0
13 Feb 2010 19:09:21
Autor: Sinziana Boaru
Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Fostul manechin şi-a propus, printre altele, ca anul acesta să-şi scrie autobiografia. Soţia deputatului Cristian Boureanu vrea să povestească multe dintre experienţele şi trăirile ei departe de ţară.

S-a întors din America acum doi ani şi spune că de atunci trăieşte într-o prelungită pauză. Tocmai ce a devenit imaginea parfumului Grace, pe care îl va promova timp de doi ani prin ţară, a prezentat pentru prima dată Festivalul Dakino, are şedinţe foto în permanenţă şi urmează să fie prezentă la Finala Naţională Eurovision, alături de Horia Brenciu şi Gianina Corondan, la 6 martie, la Circul Globus. Pe lângă acestea, fostul model plănuieşte să-şi povestească experienţele într-o carte.

Valentina Pelinel, gazda Eurovision 2010

Videoclipuri pentru piesele finaliste la Eurovision

Sărbătoreşte de două ori „iubirea"

„Cartea pe care o voi scrie va veni, sper, în ajutorul multor fete care vor să practice meseria de model, mamelelor lor, prietenilor lor", explică Valentina. „Este o carte în care voi povesti multe dintre experienţele şi trăirile mele departe de ţară. Este o carte care va cuprinde povestea vieţii mele, despre cum am plecat de jos şi calea pe care am ales-o să ajung acolo unde mi-am dorit. Cartea va spune povestea unei vieţi care poate a început trist, dar cu siguranţă continuă fericit. Sunt trăirile mele ca om, apoi ca model, soţie, mamă vitregă, persoană publică", adaugă ea.

Fostul model sărbătoreşte şi Ziua Îndrăgostiţilor, şi Dragobetele pentru că simte „cu dublă cetăţenie", chiar dacă are doar rezidenţa americană. „Îmi plac surprizele şi cadourile, fapt pentru care nu ratez nicio ocazie de sărbătoare", se amuză Valentina. A trăit în America de la 16 ani, unde Ziua Îndrăgostiţilor este un eveniment important, explică ea. Nu regretă că a plecat din New York şi nici nu duce dorul zilelor de modelling prea mult, pentru că are încredere că a făcut tot ce trebuia.

Nu regretă America

„La New York m-am simţit cu adevărat apreciată, iubită, respectată şi recompensată pentru seriozitatea şi profesionalismul cu care mi-am făcut meseria. Am vrut să mă pot mândri cu ce am realizat, să las ceva în urmă, să aibă copiii mei ce povesti frumos despre mama lor, gemenii adică", râde Valentina.

„Nu îmi pare rău că am luat decizia să las în urmă New York-ul pentru Bucureşti pentru că am făcut-o din dragoste, deci cu inima curată. Aveam o viaţă frumoasă acolo, dar sufletul pereche mă aştepta în România. Dacă nu m-aş fi îndrăgostit, aş fi fost şi azi, probabil, la New York, printre zgârie nori", mărturiseşte Valentina, care spune că îşi păstrează apartamentul din Big Apple pentru că reprezintă „viaţa, munca, împlinirea şi liniştea de la New York".

Prezentarea Eurovisionului, o onoare

Fostul model spune că „asocierea brandului televiziunii naţionale cu brandul Valentina Pelinel nu poate să fie decât onorantă". Pe Horia Brenciu, coprezentatorul, îl cunoaşte din '96, de când a debutat ca model. „Echipa TVR este formată din oameni care îmi amintesc de debutul meu şi pe care soarta i-a readus în viaţa mea prin acest proiect", spune Valentina. Nu are dubii în ceea ce priveşte colaborarea şi nici emoţii, ci mai degrabă se declară „extaziată" să fie gazda unui asemenea eveniment.

„Am urmărit Eurovisionul atât din ţară, cât şi atunci când trăiam la New York. Îmi amintesc cu drag cum ne adunam un grup de români şi urmăream concursul, votam, aveam emoţii, ne bucuram sau ne supăram împreună dacă nu câştiga favoritul nostru", povesteşte Valentina.

Ziarul „Adevărul" oferă cititorilor săi două excursii la Oslo, în Norvegia, ţară în care va avea loc confruntarea finală Eurovision. Cititorii vor putea vota artistul sau trupa preferată completând talonul din pagina 6 sau online pe www.adevarul.ro.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările