Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Vedetele fac donaţii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectaţi de Covid-19: suma impresionantă oferită de Oprah Winfrey

5
3 Apr 2020 16:33:38
Autor: Andreea Neblea
Oprah Winfrey a donat 10 milioane de dolari în sprijinul situaţiei de criză provocată de COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images
Oprah Winfrey a donat 10 milioane de dolari în sprijinul situaţiei de criză provocată de COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images

Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs şi Oprah Winfrey au făcut joi donaţii de milioane de dolari pentru America's Food Fund, care îi va sprijini pe cei mai afectaţi de criza sanitară provocată de Covid-19.

Leonardo DiCaprio şi Laurene Powell Jobs, care conduc organizaţia Earth Alliance, au donat împreună 5 milioane de dolari, iar Apple, aceeaşi sumă, prin platforma GoFundMe, scrie news.ro. 
 
Oprah Winfrey a donat în total 10 milioane de dolari pentru ameliorarea situaţiei de criză cauzată de coronavirus, potrivit Forbes. O parte din aceşti bani, mai exact 1 milion de dolari, vor merge către America's Food Fund. 

Winfrey nu a specificat concret pentru ce a donat restul de 9 milioane de dolari, însă a spus că probabil vor ajunge la americanii din Milwaukee, Tennessee şi zone rurale din Mississippi,
 
Tot 1 milion de dolari a donat şi Ford Foundation.
 
America's Food Fund va funcţiona împreună cu organizaţiile caritabile World Central Kitchen şi Feeding America.
 
„În contextul acestei crize, organizaţii ca World Central Kitchen şi Feeding America ne-au inspirat pe toţi cu angajamentul lor necondiţionat de a hrăni cei mai vulnerabili oameni strâmtoraţi. Le mulţumesc pentru munca excesivă din linia întâi, merită tot sprijinul nostru“, a transmis DiCaprio, citat de The Hollywood Reporter.
 
America’s Food Fund a anunţat pe site-ul de strângere de fonduri că vrea să asigure că toată lumea va avea acces sigur la hrană în timpul pandemiei.
 
Cu sprijinul venit joi dimineaţă, America's Food Fund a strâns 12,29 milioane de dolari din totalul pe care şi l-a propus, de 15 milioane de dolari.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Toader Ailenei
3.04.2020, 19:28:51

Nea' Ioane Tiriac, dumneata faci vreun gest asemanator? Nu de alta, dar cred ca esti mai bogat ca Oprah. Ai fi putut sa faci mult bine in viata asta, dar te retine ceva si nu-mi dau seama de ce esti asa timid.

Petru Onisim
3.04.2020, 20:12:46

I T a făcut o donație Madrid-ului unde are interes pentru a obține aprobarea construirii unei noi arene pe terenul unui parc. Si la noi a declarat ca va face o donație(dar nu la nivelul Madrid-ului).

+1 (1 vot)
foarte atent
4.04.2020, 15:43:44

a devenit timid de la dosarul kokaina !!

foarte atent
4.04.2020, 15:45:12

vad ca sunteti mandri ca doneaza vedetele...dar ele sunt americane si doneaza pentru SUA ! credeam ca ne spuneti ceva de pe Dambovita ! a, aici nu sunt vedete ? si nici bogatani ? e clar !

+3 (3 voturi)
FLORIN FLORESCU
5.04.2020, 11:12:14

Că donează este foarte bine , dar gândiți-vă la un singur aspect , vedetele astea își declară câștigurile și mai plătesc și impozite de le sar capacele . La noi treceam drepturi de autor ca să nu plătim taxe și impozite la stat și tot vedete ne numim .