Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Victor Rebengiuc, despre moartea lui Stanoevici: „ A căutat-o. Ascultaţi sfaturile specialiştilor, nu ale foştilor securişti"

38
14 Jan 2021 19:15:56
Autor: Lizeta Oprea
Actorul Victor Rebengiuc
Actorul Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc consideră că Bogdan Stanoevici a suportat consecinţele propriilor alegeri şi  critică persoanele care nu respectă deloc normele de siguranţă.

Marele actor Victor Rebengiuc afirmă că Bogdan Stanoevici a fost ucis de COVID-19, nu de infecţiile nosocomiale din spital. Acesta susţine că oamenii trebuie să asculte de specialişti, nu de foşti securişti.

„Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte, chiar dacă te protejezi. 

Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste. 

El (Bogdan Stanoeivici - n.r.) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale", a declarat Victor Rebengiuc, potrivit romaniatv.net.

Victor Rebengiuc criticat persoanele care nu respectă deloc normele de siguranţă.

„Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. 

De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu?", a adăugat actorul.

În luna noiembrie 2020, Victor Rebengiuc declara că a avut coronavirus. Din fericire, actorul în vârstă de 87 de ani nu a avut nevoie de internare în spital şi s-a tratat acasă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

38 Comentarii

Maximilian Musat
14.01.2021, 19:22:11

Un sfat dupa valoarea si caracterul sau! Bravo domnule Victor Rebenciuc,valoarea unui om nu creste daca te dai "Gica Contra" ci daca spui adevarul si-i informezi si pe ceilalti!!!Multumim !!!

+32 (38 voturi)
Găvrilă
14.01.2021, 20:03:16

In ziua de azi daca esti gica contra gasesti cateva milioane bune sa te urmeze...cazul sosoaca nu-i izolat. Ai perfecta dreptate, greu gasesti in zile noastre pe cineva cu bun simt si responsabilitate

+17 (27 voturi)
Joe
14.01.2021, 19:37:57

O mica observatie: banuiesc ca citatul nu este corect - cred a e vina reporterului: "ALE". "Ale fostilor securisti", nu "a fostilor securisti".

+1 (3 voturi)
Frana Progresului
14.01.2021, 20:02:49

Totul e frumos pana la fostii securisti. Eu zic doar atat: fostii tortionari si iau un nume la intamplare ca... Nicolae Mihuţ.

+6 (12 voturi)
vladone
14.01.2021, 20:18:15

@Frana... Nu mai e cazul cu N. Mihut pentru ca s-a "igienizat " intre timp cu sulul de hartie igienica adus de ginere-su' la TVR "Libera" in dec.' 89 ! O scena de o impostura memorabila din partea acestui actoras de mahala ! Interesant ca , fara a "asculta de securisti"( !!!!!!!) , izolat total, probabil cca in arestul securitatii de pe vremuri, virusul tot l-a "gasit " pe actorasul rebenciuc ascuns sub pat la domiciliu . Imi imaginez ce spaima l-a fulgerat , o fi crezut ca au dat iama colegii lui Mihut .

-3 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (38)

Modifică Setările