Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Regina Elisabeta, „lovită“ în faţă de o eşarfă. Reacţiile amuzante ale celor din jur

0
24 Jun 2019 13:17:31
Autor: Adelina Mărăcine
Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images
Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a II-a (91 de ani) a avut parte de un mic „incident“ în timpul meciului de la Royal Windsor Cup Polo. În timp ce cobora scările din loja regală, Suverana a fost „lovită“ în faţă de o eşarfă neagră luată de vânt.

Regina Elisabeta a II-a a participat la Royal Windsor Cup Polo, unde, în mod tradiţional, a prezentat trofeul echipei câştigătoare. 

Suverana Marii Britanii a strălucit într-o rochie înflorată şi o haină roz fucsia. Suverana şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii din perle, dar şi cu o pălărie roz, împodobită cu flori şi pene, potrivit Daily Mail. 

În timp ce cobora scările din loja de unde a urmărit meciul de polo, Regina Elisabeta a avut parte de un „incident“ neaşteptat: a fost „lovită“ în faţă de o eşarfă. 

Muziciana japoneză Yoskiki purta o eşarfă neagră, subţire, care a fost luată de vânt chiar în momentul în care Regina cobora scările.

Although the Queen does not seem bothered by the interruption, Gillian Anderson and Yoskiki seem to be quite shaken by the indignityFOTO PA

Momentul, care nu a durat mai mult de câteva scunde şi care a fost filmat, a stârnit reacţii amuzante în jur. De departe, cea mai „îngrozită“ de incident a fost actriţa Gillian Anderson, care a avut o reacţie pe măsură. 

A shocked Gillian Anderson gasps as Japanese musician Yoskiki's scarf blows into the queens face at the Royal Windsor cup Final at Guards polo clubGillian Anderson (stânga), „îngrozită“ de incident 

Muziciana Yoskiki şi-a recuperat imediat eşarfa, iar Regina a zâmbit în continuare, fără să pară prea deranjată de eşarfa buclucaşă. Regina Elisabeta a mers apoi pe teren pentru a-i cunoaşte pe jucători, cărora le-a oferit premii şi cadouri după terminarea meciului. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii