Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Robert Downey Jr a plecat în timpul unui interviu, enervat de întrebările reporterului

0
23 Apr 2015 15:00:02
Autor: Victor Arvunescu
Între 1996 şi 2001, Robert Downey Jr
a fost arestat de mai multe ori, în principal pentru posesie şi
consum de droguri FOTO AP
Între 1996 şi 2001, Robert Downey Jr a fost arestat de mai multe ori, în principal pentru posesie şi consum de droguri FOTO AP

Actorul american Robert Downey Jr (50 de ani) a plecat în timpul unui interviu acordat postului britanic Channel 4 după ce moderatorul discuţiei i-a adresat întrebări despre trecutul său marcat de consumul de droguri şi despre timpul petrecut la închisoare.

Robert Downey Jr a plecat în timpul unui interviu acordat pentru postul Channel 4, în Londra, atunci când a fost întrebat despre istoria abuzului său legat de droguri şi despre timpul petrecut la închisoare. Actorul s-a înfuriat atunci când linia de întrebări a deviat brusc de la contextul promovării noului film în care acesta joacă, „Avengers: Age of Ultron“. Downey Jr a oferit răspunsuri interesante, până în momentul în care acesta a devenit vizibil incomfortabil după ce moderatorul Krishnan Guru-Murthy i-a adresat întrebări despre „demonii personali“, arată „Daily Mail“.

Moderatorul Channel 4 l-a rugat pe Downey să explice un comentariul de-al său, de acum cinci ani, pe care l-a dat publicaţiei „New York Times“. „Nu poţi să treci de la o cameră de hotel de 2.000 de dolari pe noapte la o celulă de închisoare, să înţelegi cu adevărat experienţa asta şi să ieşi din ea... liberal. Aş vrea să ştiu dacă îţi aminteşti declaraţia asta?“, a fost acesta întrebat. „Aş putea răspunde la întrebarea asta timp de două ore fără să mă apropi de adevăr, oferindu-ţi un răspuns doar pe jumătate. Nici nu pot să îţi spun ce este un liberal“, a răspuns actorul.

Pe de altă parte, atunci când a fost întrebat de relaţia cu tatăl său, Robert Downey Jr s-a ridicat de pe scaun şi a spus: „Îmi pare rău, eu chiar nu vreau... ce faci?“, apoi a părăsit locul de desfăşurare al interviului. În tot acest timp, moderatorul Channel 4 a putut să fie văzut în timp ce zâmbea şi gesticula. „Totul se rezumă la a fi ca Diane Sawyer (n.r. - jurnalistă americană cunoscută pentru interviurile sale de investigaţie)“, a spus Krishnan Guru-Murthy după plecarea lui Robert Downey Jr.

În timp ce actorul a păstrat tăcerea pe reţelele sociale cu privire la incident, moderatorul Channel 4 nu a rezistat tentaţiei şi a făcut referire la plecare lui Downey pe Twitter, scriind, „Un moment de oţel oferit de Ironman“. Fanii acestuia nu au fost impresionaţi şi în decursul orelor au oferit comentarii prin care îl puneau la zid pentru stilul dificil de a intervieva.

Între 1996 şi 2001, Robert Downey Jr a fost arestat de mai multe ori, în principal pentru posesie şi consum de droguri. Totul a culminat în 1999, atunci când a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a refuzat de mai multe ori să facă testul antidrog. A stat un an la o clinică de dezintoxicare din California şi la închisoare, înainte de a fi eliberat. În 2001 a mai fost arestat pentru posesie de droguri, dar din acel an şi până în prezent a dus o viaţă „curată“.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin“, în 1992, şi pentru cel secundar din „Furtună tropicală“ în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din „Air America“, „Născuţi asasini“, „The Outsider“, „Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang“, „Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck“, „Incredibilul Hulk“, trilogia „Iron Man“, cele două pelicule din seria „Sherlock Holmes“ şi filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers“.

Actorul Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii