Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Virgil Ianţu: „Nu voi face televiziune pe genunchi!"

0
2 Apr 2010 17:59:55
Autor: adevarul
După aproape 10 ani de Prima TV, Virgil Ianţu este pregătit să schimbe macazul
După aproape 10 ani de Prima TV, Virgil Ianţu este pregătit să schimbe macazul

Vedeta spune că se pregăteşte pentru un proiect important în televiziune, dar că nu este dispusă la compromisuri. De când a părăsit Prima TV, Virgil Ianţu intenţionează să se dezvolte pe mai multe planuri. Vrea să revină în muzică, să se implice într-un proiect TV, dar şi în radio.

Virgil Ianţu este un om liniştit care în curând o va lua de la capăt: TV, radio, muzică. Nu este pregătit să dezvăluie care este televiziunea cu care a bătut palma, dar un lucru e sigur: „Vorbim de o televiziune mare". „Nu pot să dau mai multe detalii. Este un lucru atipic pentru perioada asta, dar de mare succes şi zic asta pentru că s-a dovedit în timp", spune vedeta TV.

Citiţi şi:

Mircea Badea continuă războiul cu Huidu: „El e complexat! Nu-i ajunge statutul de clovn!"
Trecerea la televiziunea digitală, blocată de autorităţi

Negocieri cu Pro TV?

Întrebat dacă a purtat discuţii cu Pro TV în legătură cu formatul „Got Talent", Ianţu a declarat, după un moment de ezitare: „Şi dacă am avut, nu pot să spun pentru că dacă ar fi fost, ar fi fost o discuţie confidenţială". El crede că formatul este excelent, iar televiziunea lui Sârbu poate să foarte bine să producă această emisiune. „Ei au oameni profesionişti care ştiu să împacheteze foarte bine orice", declară el. 

„Suntem o ţară de asistente şi meseni"

Pe lângă televiziune, Ianţu se gândeşte să se implice şi într-un proiect la radio, dar să se revină la vechea sa dragoste, muzica.

„Am avut discuţii cu câteva televiziuni, iar discuţiile mele sunt legate întotdeauna de ceea ce au ei de gând să facă şi ceea ce îmi doresc eu să fac", povesteşte Ianţu, precizând că motivul pentru care a părăsit Prima TV a fost tocmai lipsa compatibilităţii în ceea ce priveşte viziunea asupra programelor.

„Chiar dacă pauza asta nu-mi face mare plăcere, cred că este binevenită şi cred că am luat o decizie foarte bună atunci când nu am vrut să fac compromisuri", mărturiseşte Ianţu. Momentul în care a decis să nu mai continue colaborarea cu postul la care a lucrat în ultimii zece ani a fost când i s-a propus să facă emisiunea „Fermier caut nevastă".

„Este o emisiune pe care nu aş face-o în veci. Nu am nimic cu emisiunea, dar nu mă vedeam acolo", explică Ianţu. Întrebat dacă ruptura a fost produsă şi de faptul că nu s-au înţeles la bani, acesta a negat. „Crede-mă că dacă mă plăteau la fel ca şi până atunci, şi chiar dacă ar fi adăugat puţin la salariu, nu aş fi acceptat ceea ce mi s-a propus", explică Ianţu.

De emisiuni cu asistente „drăguţe cu picioare lungi", nici nu se pune problema. „Suntem o ţară de asistente şi meseni", spune el zâmbind.

„Nu vreau să mă adaptez. Cum nu m-am adaptat cu ritmul din Bucureşti şi nici cu agresivitatea din ultima vreme a oamenilor, eu nu o să mă adaptez nici la modul acesta de a face televiziune pe genunchi", mărturiseşte el.

Ianţu este nemulţumit de degradarea producţiilor TV româneşti. Printre puţinele emisiuni pe care le mai consideră de calitate se numără „Apropo TV".

"Cum nu m-am adaptat cu ritmul din Bucureşti, eu nu o să mă adaptez nici la modul de a face televiziune pe genunchi."
Virgil Ianţu
om de televiziune

„România nu e doar în Bucureşti"

Pentru că nu este implicat în niciun proiect, Virgil Ianţu (foto) petrece mai mult timp alături de familia sa, de fetiţa lui, dar şi de prieteni. „Am avut o perioadă când am stat numai în casă, pentru că nu-mi plăcea vremea de afară. Am fost la Timişoara şi m-am întâlnit cu prietenii mei de la Filarmonică", pune acesta.  Iubeşte România, chiar dacă nu s-a adaptat ritmului din Bucureşti:

„Sudul e mai amestecat, dar vreau să remarc totodată că atunci când mă duc la Timişoara, la Târgu Mureş sau chiar la Iaşi, lucrurile stau altfel. România e în restul ţării, nu doar în Bucureşti". Chiar dacă nu mai face emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite", Ianţu are parte de o mulţime de replici... trăsnite de la fetiţa lui, Yasmina.

„Are multe intervenţii care ne lasă mască. Are simţul umorului foarte bine dezvoltat, iar acesta este un semn foarte bun", spune Ianţu cu mândrie în glas. „Eu cred că oamenii care nu au simţul umorului sunt trişti chiar şi atunci când sunt singuri", completează el.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările