Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Paula Seling: „În dragoste, trebuie să lupţi în fiecare zi“

0
9 Apr 2013 17:20:20
Autor: Corina Cosmescu
Pentru Paula, muzica este o modalitate de a se apropia de oameni şi de a-şi arăta sensibilitatea. FOTO Facebook
Pentru Paula, muzica este o modalitate de a se apropia de oameni şi de a-şi arăta sensibilitatea. FOTO Facebook

PARCURS Odată cu lansarea piesei „Pansament“, artista de 34 de ani a găsit un antidot muzical pentru a vindeca rănile sufleteşti. Cu emoţie şi sensibilitate, Paula Seling a discutat la Adevărul Live despre iubire, sentimentul care a motivat-o atât în relaţiile cu ceilalţi, cât şi în carieră.

 

„Am simţit pe cord deschis că iubirea face rău/ N-ai cumva un pansament să-l pun pe sufletul meu“, cântă artista în melodia în care face o radiografie emoţională. „Aceasta este o piesă despre doi oameni încercaţi de viaţă care îşi doresc foarte mult să rămână împreună, dar care întâmpină tot felul de obstacole. Eu vreau să cred că există un final fericit pentru orice“, a spus cântăreaţa cu zâmbetul pe buze. Deşi căsătorită din 2005 cu Radu Bucura, Paula a recunoscut că versurile ce discută despre o decepţie amoroasă şi despre o „vindecare“ ulterioară i se potrivesc.

„Rezonez foarte bine cu mesajul piesei. Trebuie să ne bazăm unii pe alţii şi să nu fim preocupaţi doar de noi înşine şi de nevoile noastre. Este necesar să-l implici pe celălalt în tot ce înseamnă bucuriile şi suferinţele tale, iar atunci când te afli într-un impas trebuie să-i ceri ajutorul, pentru ca el să ţi-l dea. Nu poţi să depăşeşti greutăţile singur, iar singurătatea în doi este chiar gravă“, a semnalat ea valorile de cuplu.

Provocări în doi
„Pansament“ i-a amintit şi de perioada în care a avut un impas sentimental. „Până să spun «Da» şi să mă căsătoresc am avut multe decepţii care m-au făcut să cred că n-am găsit omul potrivit. În momentul în care m-am căsătorit, m-am rugat ca acesta să-mi fie drumul şi pe viitor“, a mai zis artista.

Nu poţi să depăşeşti greutăţile singur, iar singurătatea în doi este gravă

Totuşi, Paula nu a luat dragostea de-a gata, ştiind că, la fel ca tot ce e important în viaţă, şi aceasta necesită efort. „Astăzi, deşi mentalitatea ar trebui să fie: «M-am căsătorit, o să fie pentru totdeauna», încerc să nu mă culc pe o ureche, spunând: «Partenerul mă suportă, deci pot să fac orice». Trebuie să lupţi în fiecare zi, să fii drăguţă, înţelegătoare, să-ţi ceri scuze atunci când greşeşti, să nu fii căpoasă şi mândră şi să te implici“, a analizat ea valorile unui cuplu care, pe măsură ce evoluează, trece de la pasiune la prietenie. „La mine şi la Radu nu mai e ca la început, dar aşa este normal să se întâmple. Noi facem o grămadă de lucruri împreună şi ne cunoaştem foarte bine unul pe celălalt. Ştiu că uneori sunt dificilă, dar îmi recunosc greşelile. Am văzut că în multe cupluri partenerii se învinuiesc pentru diverse frustrări, dar este foarte important să te calmezi şi să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru fiecare zi care ţi-e dată“, a mai zis ea. 

 

Paula Seling îşi „tratează“ fanii cu „Pansament“

Concertele, mai presus de cuvinte
Pentru Paula, iubirea a rămas cea mai importantă valoare pe care o transmite şi prin muzică. „Am foarte mari emoţii în spectacole şi uneori îmi tremură mâna pe microfon. Muzica a fost făcută în lumea asta pentru a te ajuta să urci şi pentru a-ţi da anumite stări. Mi s-a întâmplat de câteva ori să ascult o piesă şi să simt că mi se ridică sufletul sau că mi se face pielea de găină“, a spus cea care în 2010 a reprezentat România la Eurovision, câştigând locul al treilea, la Oslo, alături de Ovi.

 

„Sunt oameni care mi-au spus că şi-au cunoscut partenerul pe o piesă cântată de mine, ceea ce m-a făcut foarte fericită“, a mai zis ea. De altfel, dedicaţia şi plăcerea de a împărţi cu ceilalţi s-au resimţit şi la „Dansez pentru tine“, unde Paula a susţinut un caz social, dar şi în primul sezon de la „X Factor“, unde ea a fost profesoara cântăreţilor aflaţi la început de drum. Anul acesta, pe 28 aprilie, artista îşi urmează traiectoria în acelaşi spirit, cântând cu Marcel Costea şi Călin Ionce la Sala Radio, într-un concert dedicat sărbătorii pascale. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările