Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson

5
31 May 2020 06:17:42
Autor: OK! Magazine

O fi ea un sex simbol veritabil, care a făcut istorie cu imaginea ei HOT din pictorialele Playboy şi serialul Baywatch, însă blonda supremă din showbiz-ul american ascunde, în spatele acestui look atrăgător, traume reale, experimentate încă din primii ei ani de viaţă.

A fost abuzată sexual în mod repetat

Abia la maturitate, când s-a simţit stăpână pe propria viaţă, a reuşit să vorbească despre ororile trăite încă din copilărie. Pamela a recunoscut, la un moment dat, că a fost agresată sexual de dădaca ei între vârsta de 6 ani şi 10 ani.

Şi, de parcă asemenea experienţă îngrozitoare n-ar fi fost de-ajuns ca să o afecteze în mod categoric, Anderson a fost violată din nou la vârsta de 12 ani. Atunci agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani. Vedeta n-a fost în stare să îi spună familiei ei despre abuzul sexual îndurat ani în şir, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia şi grija înspre animale, nişte fiinţe nevinovate, care-I oferea loialitate şi dragoste necondiţionate.

“Pierdusem încrederea în oameni. Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta! Animalele au fost cele care m-au salvat, ele s-au îndreptat spre mine în mod natural şi mi-au demonstrat ce înseamnă empatia şi dragostea”, a declarat vedeta americană.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

gmbplay
31.05.2020, 09:58:42

Sora la exchibitii cu madona , aceste tirfoance nu mai stiu ce sa faca si sa inventeze pentru publicitate si mai ales nu se impaca cu ideea ramolirii .Spre bucuria lor au un public de tip manelisto-otvist pe toata planeta .

+3 (7 voturi)
Amar
31.05.2020, 12:34:58

"Violată în grup" & "agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani" Deci in grup, in mintea Ok! Magazine, inseamna o persoana (?!?)

+4 (4 voturi)
Aurel Paun
31.05.2020, 10:23:30

Tarfa, ajunsa actrita, a fost violata in grup cu acordul ei. Ca sa ajunga stea de cinema cati altii or fi "violat-o" in grup sau individual. Mi-o aduc aminte in mijlocul unui grup de soldati pe un front, nu ca film.

-1 (3 voturi)
dracon
31.05.2020, 12:02:51

Cum dracu se intampla ca toate ,,celebritatile'' astea feminine au fost ,,abuzate '' in copilarie ?

+3 (3 voturi)
gmbplay
31.05.2020, 13:40:36

Nitica publicitate si lacrimi stoarse de la idioti , scenariu hollywoodian , mai bine bollyhoodian .

+3 (3 voturi)