Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Viorica de la Clejani, reacţie violentă faţă de o jurnalistă de la Antena 3: a aruncat cu o cutie cu lapte şi a udat-o cu furtunul VIDEO

30
23 May 2020 18:42:45
Autor: Adelina Mărăcine
Viorica de la Clejani FOTOFacebook
Viorica de la Clejani FOTOFacebook

Cântăreaţa Viorica de la Clejani a avut o reacţie agresivă în faţa unei jurnaliste de la Antena 3, aflate în faţa casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa Margherita a provocat un accident rutier.

Margherita de la Clejani a fost implicată azi-dimineaţă într-un accident de circulaţie pe strada Norilor din Bucureşti, iar testele efectuate ar fi relevat faptul că artista a consumat substanţe interzise, scrie cancan.ro.

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 mers la locuinţa familiei, iar Viorica de la Clejani a avut o atitudine agresivă faţă de reporteriţa care transmitea în direct. 

Viorica de la Clejani a înjurat şi a aruncat cu o cutie cu lapte în jurnalişti, apoi i-a stropit cu furtunul cu apă în încercarea de a-i goni din faţa locuinţei sale. 

Ulterior, Ioniţă de la Clejani le-a cerut scuze jurnaliştilor pentru atitudinea agresivă a soţiei sale. 

„Îmi cer scuze dumneavoastră şi televiziunii. O cunoaşteţi cu toţii pe Viorica şi ştiţi că este imprevizibilă. Aşa e ea. Ne cerem scuze pentru toţi cei care ne urmăresc şi se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacţionat aşa. Ea e ca o leoaică ce şi-a apărat copilul. Aşa e orice mamă şi Viorica ştiţi cum reacţionează“, a declarat artistul.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier: „Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele“. Cântăreaţa ar fi condus sub influenţa drogurilor

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

30 Comentarii

Dan DanDaniela
23.05.2020, 18:58:28

Comentariu considerat abuziv.

t mihai
23.05.2020, 19:02:33

"... a aruncat cu o sticlă cu lapte... a aruncat cu o cutie cu lapte..." Deci în timpul zborului între titlu si articol, sticla s-a transformat în cutie. Mare minune !

0 (10 voturi)
Spiridon Necsulescu
23.05.2020, 19:08:37

Comentariu considerat abuziv.

gmbplay
23.05.2020, 19:14:58

Doamne , cit de mult iubesc romanii tiganii ( cite odata ma intreb daca nu cumnva strainii au dreptate cind ne fac ,cum ne fac ) !

+15 (15 voturi)
max max
23.05.2020, 19:17:44

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (30)