articolul anterior articolul urmator

Virgil Ianţu îi îndeamnă pe români să iasă la vot: „Dacă ne mulţumim să fim văzuţi drept indivizi mai jos de categoria I, atunci avem ce merităm“

5
20 May 2019 18:20:35
Autor: Andreea Neblea
Virgil Ianţu FOTO Arhivă personală Virgil Ianţu
Virgil Ianţu FOTO Arhivă personală Virgil Ianţu

5 Comentarii

Sorin Barbul
21.05.2019, 08:09:00

Îndemn și avertisment absolut corect al lui Virgil Ianțu.

+2 (2 voturi)
TGV PROFESORUL
21.05.2019, 08:40:35

si ce ar vrea sa votam, martieni??? de 30 de ani se tot voteaza...gunoaie ce sint pe liste...

-2 (2 voturi)
Sorin Barbul
21.05.2019, 09:55:29

Dacă nici acum nu ai de unde alege și „toți sunt la fel”... !!!

Davide Isa
21.05.2019, 10:43:54

"gunoaiele" astea sunt si vor ramane pe liste, tocmai pentru ca unii nu inteleg sa mearga la vot si sa isi asume ceea ce voteza. Votezi hoti, iti asumi hotia. Votezi analfabeti, iti asumi analfabetismul. Nu votezi deloc, ti le-asumi pe toate la un loc. Lipsa prezentei la vot nu absolva pe nimeni de responsabilitate, din contra. ps: gurile rele spun ca deviza lui dragnea este "nu votezi nimic, ESTI UN NIMIC"

+1 (1 vot)
Deumos
21.05.2019, 13:38:04

TGV PROFESORUL , macar nu vota raul cel mai mare. Macar voteaza raul cel mai mic. Macar voteaza, chiar daca pui stampila pe toti. Nu lasa votul ca un cec in alb, pentru ca este ca o invitatie la frauda electorala, pentru cei care organizeaza alegerile si au controlul institutiilor statului. Dar din toate gunoaiele alea, sunt unele care ZAC in parlament sau pe la Bruxelles, de 4-5 mandate, pentru ca nimeni nu a schimbat alegerile facute in trecut cu altele noi, cu nume noi, nu doar cu nume de partide noi in care sunt tot aia, vechii. Pe aia vechi ii stie toata lumea, ce panarame sunt, si zac pe acolo de aproape 3 decenii, unii. Daca nu incerci macar sa votezi cu ALTII, cum poti spune ca sunt toti la fel?! Nu poti sa zici ca toti sunt la fel, cand unii inca n-au apucat sa arate de ce ar putea fi in stare, dar altii au avut 30 de ani la dispozitie si au considerat România ca fiind o mare hazna, unde sa-si faca ei nevoile. Sa-i bagi pe toti in aceeasi oala e cel mai simplu, iar in final, raman tot aia care nu fac nimic, decat sa fure... sa fuuureee... sa fuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeee, pentru ca am ajuns sa credem ca si daca am vota pe altii ar fi la fel, iar decizia asta de rahat, mioritica, ne face sa-i lasam tot pe aia vechi sa ne con... sa ne fure inca un mandat, ca, de ce sa mai mergem la vot daca "toti sunt la fel"? O falsa deductie, bazata pe nimic, pentru ca ar putea fi adevarat daca i-ai fi testat pe toti, in acesti 30 de ani, doar ca din toti, doar vechii sunt si au fost la putere (la vremuri noi, tot noi). Si stand atat de mult in sfera puterii, si puii lor ajung sa "mosteneasca" puterea de la ei, direct, nu sa fie pusi pe listele puterii de catre electorat, la vot, cum ar fi corect. De aceea ne-am ales cu o camarila post-comunista, dupa 30 de ani de testat (incercat) aceeasi si aceeasi sleahta de ordinari. Se spune ca nebunii incearca la infinit aceeasi chestie sperand de fiecare data la un alt rezultat.

+1 (1 vot)