Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Whitney Houston: cum au început problemele ei cu drogurile

0
31 Jan 2013 11:11:08
Autor: Raluca Moisă
Whitney Houston a început să consume droguri în anii ’80, împreună cu fratele ei
Whitney Houston a început să consume droguri în anii ’80, împreună cu fratele ei

Mulţi ani, publicul, dar şi personalităţi din sowbiz l-au acuzat pe rapperul Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, că a „iniţiat-o“ pe artistă în consumul de droguri, lucru care, în final, a dus la moartea acesteia. Lucrurile nu stau însă chiar aşa, iar cel care i-a dat cântăreţei droguri pentru prima dată este chiar fratele ei.

Într-un interviu acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey, Michael Houston, fratele lui Whitney, a mărturisit că şi el este vinovat de dependenţa artistei. Acesta a declarat că a fost primul care i-a dat droguri surorii sale, inclusiv cocaină, în anii ’80. „Trebuie să înţelegeţi că, în anii ’80, să iei droguri era ceva acceptabil“, a spus Michael Houston.

El a mărturisit că se simte vinovat de moartea lui Whitney Houston, care a încetat din viaţă anul trecut, pe 11 februarie, înecată în cadă, după ce a luat un cocktail de pastile şi droguri.

„E dureros. Mă simt vinovat că am lăsat lucrurile să meargă atât de departe“, a mai spus acesta, precizând că, atunci când a început să se drogheze împreună cu sora sa, nu realiza cât de periculos poate fi.

În volumul de memorii „Remembering Whitney“, lansat de curând, Cissy Houston, mama artistei, îl învinovăţeşte însă şi pe Bobby Brown de problemele fiicei sale.

„Cred că lucrurile n-ar fi ajuns atât de departe dacă n-ar fi fost împreună. Cred că ar fi luat o altă turnură. Ar fi fost mai uşor pentru ea să renunţe la droguri. Însă ei erau la fel: le plăcea să petreacă. El ( Bobby Brown – n.r.) nu afost niciodată un ajutor pentru ea“, a scris Cissy Houston.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările