Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Whoopi Goldberg, mărturisiri intime: „Căsătoria nu a fost pentru mine!“

0
26 Oct 2020 14:21:56
Autor: OK! Magazine
Whoopi Golberg a avut întotdeauna succes la bărbaţi (Foto: Profimedia)
Whoopi Golberg a avut întotdeauna succes la bărbaţi (Foto: Profimedia)

La 30 de ani de la premiera peliculei Fantoma, Whoopi face mărturisiri abrupte despre fantomaticele ei iubiri şi incapacitatea ei de a păstra o relaţie pe termen lung

Probabil că atunci când te gândeşti la Fantoma, îţi aminteşti imediat scena atât de romantică şi erotică a olăritului, în care Demi Moore şi Patrick Swayze se îmbrăţişează. Îţi aminteşti şi că Patrick nu mai e printre noi, din păcate. Şi abia apoi îţi aminteşti de Whoopi. Dar paradoxul este că ea este singura care a rămas cu un Oscar în urma acelui film. Rolul clarvăzătoarei i-a cimentat atunci statutul la Hollywood, după ce câştigase deja un Grammy cu un one woman show. În anii care au urmat, Whoopi şi-a demonstrat multiplele valenţe, în calitate de compozitor, gazdă de talk show, activistă politică, designer de haine, autoare de cărţi (foto dreapta: cu o carte despre aranjarea mesei pentru diverse evenimente), dar şi cântăreaţă, aşa cum s-a văzut în pelicula Sister Act. 

Goldberg, fata de aur, părea că le poate face pe toate. Mai puţin... căsnicia. Acesta este lucrul pe care singură spune că nu l-a desluşit.
Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările