Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Woody Allen vs. Mia Farrow, eterna ură: „Miei nu i-a plăcut să crească copii şi nu a avut grijă de ei”

2
8 Aug 2020 06:09:54
Autor: OK! Magazine
Woody Allen şi Mia Farrow. (Foto: arhivă)
Woody Allen şi Mia Farrow. (Foto: arhivă)

Cândva, regizorul şi actriţa s-au iubit. O iubire îngropată, însă, printr-un război interminabil. Şi azi se mai dau bătălii între ei, cea mai nouă fiind prilejuită de proaspăt lansata lui autobiografie. „Apropos of Nothing“, mult aşteptata carte de memorii a lui Woody Allen, a ieşit chiar în pandemie, o perioadă prolifică lecturii.

Deşi Allen a mai vorbit până acum despre acuzaţiile care i s-au adus, publicul aştepta de multă vreme o confesiune extinsă a regizorului cu una dintre cele mai controversate vieţi de la Hollywood. Şi a avut ceva de aşteptat. Allen a publicat cartea la 84 de ani - după o saga care a erupt acum 28 de ani, în 1992 şi a fost reaprinsă în 2014, când Dylan Farrow, fiica adoptată de el şi Mia Farrow, a scris o scrisoare deschisă şi şocant de detaliată despre cum a fost agresată sexual de regizor.

Un regizor căsătorit cu o altă fiică, cea adoptată de Mia şi crescută alături de el, Soon-Yi Previn. Peste toate, a venit şi puternicul condiment al articolelor semnate de fiul lor, Ronan Farrow, care şi-a pus la zid tatăl. Unul despre care oricum s-a tot spus că nu ar fi părintele lui biologic, Ronan semănând izbitor cu Frank Sinatra, cel cu care Mia a fost căsătorită înaintea lui Allen. Acestea fiind spuse, cartea lui Woody Allen, „Apropos of Nothing“ are destule... „nimicuri“ ca motiv de lectură. Cele mai dureroase pasaje din carte sunt cele despre... inamicul lui public nr.1, Mia Farrow.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

gmbplay
8.08.2020, 09:48:59

Parca slutul asta si-a violat fiica , nu ? Este un fel de weinstein combinat cu bilutza clintonel .

0 (2 voturi)
Kongo-Müller
8.08.2020, 19:14:17

Ea nu a avut grija de copii ... el a avut grija "prea bine' de fiica adoptiva, si a luat-o de nevasta.

-1 (1 vot)
Modifică Setările