Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Zack Morris din Salvaţi de Clopoţel ascunde secrete de familie neştiute. Adevărul despre mama starului

1
16 Sep 2020 04:09:24
Autor: OK! Magazine
Ce secrete de familie ascunde Zack Morris.
Ce secrete de familie ascunde Zack Morris.

Cine nu s-a uitat la serialului Salvaţi de Clopoţel şi, mai ales, cine n-a fost fanul eroului principal, Zack Morris? Cel mai popular tip din liceu, blondiul îndrăgostit de cea mai frumoasă colegă de clasă, Kelly.

Actorul care l-a interpretat pe chipeşul Zack, pe numele lui Mark-Paul Gosselaar, ajuns astăzi la 46 de ani, ascunde un secret de familie pe care puţini dintre fanii lui l-au ştiut vreodată.

Ei bine, vă vine să credeţi sau nu, dar Zack/Mark este metis, birasial sau provenit din părinţi de rase diferite, cum vreţi să-i ziceţi. Acest lucru este cu atât mai greu de crezut cu cât actorul are trăsături tipic caucaziene, mai ales în tinereţe, atunci când obişnuia să îţi vopsească părul blond.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

geek-a-contra
16.09.2020, 13:54:47

nu am citit articolul si nu am nici o intentie de al citi. in schimb stai si ma intreb: 1. exista si "secrete" (de familie..) stiute? ce este stiut, aparut si intr-un ziar ca adevarul..., nu mai este demult un secret. poate al lui polichinele.. 2. ce importanta are ce a facut mama unui "star" quasianonim ca sa faca subiectul unui articol (hm, hm, traducere....) intr-un ziar quality (hm, hm)?