Comedy

articolul anterior articolul urmator

Cele mai tari glume despre „avaria“ Facebook şi Instagram: „Oribil. Nu tu o poză. Numa' cuvinte peste tot. În ritmul ăsta o s-ajungem să citim cărţi“

0
4 Jul 2019 10:42:22
Autor: Alexandra Constanda
Instagram, Facebook şi WhatsApp au avut probleme FOTO Shutterstock
Instagram, Facebook şi WhatsApp au avut probleme FOTO Shutterstock

Lumea virtuală a utilizatorilor de Facebook şi Instagram s-a năruit pe 3 iulie 2019, când platformele nu mai afişau imaginile încărcate, ceea ce a stârnit frustrare, dar şi foarte multe glume.

Dacă nu aţi putut publica imagini de la concertul lui Ed Sheeran, cu preparatul sofisticat servit la cină sau cu norii din Bucureşti, da, înţelegem, a fost o zi groaznică. Dar a fost aşa pentru multă lume. 

Zeci de mii de utilizatorii Facebook, Instagram şi WhatsApp au raportat probleme de funcţionare a serviciilor, cele mai grave fiind pe coasta de est a Statelor Unite şi în vestul Europei. Mai exact, fotografiile nu se încărcau, ceea ce i-a făcut pe mulţi să simtă că s-au întors în timp. 

Dar a fost şi un bun prilej de a citi mai mult şi, evident, de a face ceea ce facem de fiecare dată când avem o problemă - haz de necaz. Vă prezentăm câteva dintre cele mai amuzante reacţii:  

„A zis Mark că dă drumul la poze cînd dă şi Firea drumul la 41“ (scriitorul T.O. Bobe)

 

 
 
 
 
 
 
 

„Avaria“ platformelor a fost speculată inteligent şi transformată fin în modalitate de promovare. De exemplu, Netflix România l-a scos la înaintare pe Lucifer. 
 
Rompetrol „a povestit“ o imagine de vis dintr-o benzinărie. 
 
 
Iar MAI a profitat de ocazie pentru a le reaminti şoferilor că selfie-urile la volan nu sunt o idee bună şi pozele de la aparatele radar funcţionează perfect. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii