Comedy

articolul anterior articolul urmator

FOTO „Hoţul de identităţi“: un actor filipinez s-a transformat în celebrităţi feminine, cu ajutorul machiajului

1
9 Oct 2014 17:33:27
Autor: Bianca Dumitru
Paole Ballesteros transformat în celebra actriţă Jennifer Lawrence FOTO boredpanda.com
Paole Ballesteros transformat în celebra actriţă Jennifer Lawrence FOTO boredpanda.com

Paolo Ballesteros, un actor şi prezentator TV din Filipine, a intrat, pe rând, în pielea mai multor celebrităţi feminine. Cu ajutorul machiajului, starul filipinez a luat chipul unor vedete, precum actriţele Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Audrey Hepburn, cântăreaţa Britney Spears şi multe altele.

Ascuns sub tone de machiaj profesional, Paolo Ballesteros poate păcăli pe oricine că este o vedetă de la Hollywood. Fără să folosească proteze sau alte procedee ingenioase de a modfica realitatea, în afară de produsele cosmetice destinate sexului frumos, filipinezul, în vârstă de 31 de ani, „a furat“ identităţile mai multor actriţe şi cântăreţe internaţionale.

În ciuda vocilor răutăcioase, care susţin că fotografiile actorului şi prezentatorului filipinez sunt prelucrate în Photoshop, Ballesteros insistă că a folosit produse cosmetice şi nimic altceva.

Deşi numele său nu este cunoscut publicului larg în afara graniţelor ţării sale natale, Paolo Ballesteros este stră-stră nepotul lui Fernando Amorsolo (1892-1972), unul dintre cei mai valoroşi pictori din cultura filipineză. De asemenea, mătuşa sa este o altă figură emblematică din Filipine – actriţa Eula Valdez (45 de ani).

Fotografiile cu Paolo Ballesteros în pielea vedetelor au devenit virale pe internet şi au fost preluate de site-ul boredpanda.com.

Julia Roberts

Kim Kardashian

Katy Perry

Drew Barrymore

Jennifer Lawrence

Britney Spears

Mariah Carey

Audrey Hepburn

Imitarea celebrităţilor sau reproducerea fotografiilor acestora este un trend care a luat o amploare din ce în ce mai mare în reţelele sociale. În urmă cu câteva luni, internetul a fost cucerit de un adolescent, în vârstă de 17 ani, din Noua Zeelandă, care a reprodus fotografiile vedetelor în cele mai mici detalii, de la ţinuta vestimentară până la machiaj şi coafură. „Omul cu o mie de feţe celebre“ a pozat in ipostaze asemănătoare unor vedete precum Lana Del Rey sau Rihanna, dar a intrat şi în pielea unor personaje fictive, precum Prinţesa Elsa („Frozen/ Regatul de gheaţă“) sau Ariel („Mica Sirenă“).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Florin Mihai
9.10.2014, 18:30:35

Un actor care demonstreaza ca actoria este o arta. Felicitari!

Modifică Setările